DAVE + DAVE = SANT

I dagarna när jag fridfullt ögnade igenom diverse sidor på det som i folkmun kallas ”internet” så fick man sig en glad överraskning till skänks!

 

Dave Ellefson är tillbaka i Megadeth!

 

Förr om åren vurmade jag för Megadeth, d.v.s. innan den gamla skutan började byta besättning i samma takt som Keith Richards brukade svepa screwdrivers. Men med Ellefson’s återkomst så känns bandet stabilare än på många, många år.

 

Den här händelsen påvisar ju också hur viktigt det är att förlåta och gå vidare. Ellefson och Dave Mustaine har ju tävlat i att ge varandra tarvliga öknamn samt stämma varandra till höger och vänster sedan den förre lämnade Megadeth i nådens år 2004. Men nu skiner solen och alla barnen är glada!

 

Man undrar ju osökt vad som blir bästa stora förbrödring? AIK:are å Djurgårdare ordnar gemensamt grillparty? Hundar och katter i fredlig samexistens? Araber och judar firar jul ihop på västbanken? Tanken svindlar…

 


Kommentarer
Postat av: Amandla Decibel

Tjena! Kul att du gillade min blogg, din var inte så tokig den heller minsann. Gillade detta inlägget särskilt, inte bara för att det handlar om ett av världens bästa band, utan för att sluttouchen var så jädrans klockren, ha ha!Trevlig helg!

2010-02-12 @ 23:48:55
URL: http://amandla.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0