”I'd rather drink than talk”

surley i made enough noice to awaken the dead.... Trevlig Fredag på er alla, själv jobbar jag till 22 ikväll och stämplar in redan 06:45 imorgon igen. Men vad gör väl det när man imorgon har en helkväll med live-musik inplanerad. Imorgon ska undertecknad gå och kolla på Sator och trogna läsare vet ju att jag är mycket förtjust i denna ystra orkester. Har ju även gjort ett inlägg om det utmärkta för att inte säga mästerliga vaxet headquake. Innan konserten drar igång är jag bjuden hem till en broder på Biff Rydberg och ett par dragnaglar, givetvis blir det ett par kalla också innan vi sätter segel mot horisonten. Hoppas ni får en grym helg !Ohoj seglarvänner !

Kapsyl av för nu är det Fredag och ännu en firmafest kommer att gå av stapeln ikväll. Vis av erfarenhet och som avgående festgeneral så vet jag att det kommer bli en fantastisk tillställning ikväll så jag ser verkligen fram emot 18 blecket då allting drar igång. Temat för festen ikväll är charter och semester och då kan det inte gå fel, ska vara att man förvärmer för hårt då och checkar in som "invalido" men då är det som det är med det :). Det enda som kan vara ett aber på dessa fester är musiken, blir lite för mycket "moves like jagger" och annan dussinmusik och på tok för lite hårdrock men så blir det med blandade åldrar och olika musiksmaker men då kan man ju göra en "Iron Monkees" och blanda det bästa av två världar så blir alla nöjda. Såg klippet på metalannas blogg och jag måste såklart ha det som dagens klipp. Så med dessa välvalda ord önskar jag eder alla en fröjdefull helg för det ska jag ha iaf. Kapsyl av !!... Verkställ !!


"Knock off the fucking fighting"

Beskådade en video från Van Halens konsert i Manchester som ägde rum i Tisdags närmare bestämt. David Lee Roth surnar ur på pöbeln som inte kan bete sig som folk och slåss i publiken. Jag blir lika trött varje gång jag ser liknande klipp för jag kan heller inte förstå varför stingsliga lättretade människor prompt måste gå på konsert och veva och slåss. Kommer ihåg i nådens år 1999 när jag var på Iron Maiden i globen och ett gäng en bit ifrån oss började slåss så folk flög omkring till höger och vänster... Det förstör i sanning så sluta slåss och enjoy the music.Behind the beast

Den 26:e Mars så släpper mina husgudar den efterlängtade dvd'n En Vivo och då även på blu-ray om man nu föredrar det. Jag planerar givetvis att göra ett inköp av omnämnda alster. Den lilla teaser som ligger ute gör ju inte ha-begäret mindre direkt och man vet att Iron Maiden levererar högkvalitativa produktioner när dom släpper konsertmaterial. Läskar mig lite extra på bonus-discen som innehåller godingar som "Behind the beast" och "The Making of Satellite 15…The Final Frontier". Gillar dessa dokumentärer och behind the scenes. Vet inte hur många gånger jag nötte "12 wasted years" på VHS när jag förvärvade den, det var i nådens år 1987....tiden går som flickan sa.... UP THE IRONS !!

Hell aint a bad place !

Just nu hemma på mitt gods Stora Walla.... på repeat då givetivs.. Hell yeah !Keeper of the seven keys

Jag är imponerad ! Här springer jag omkring ute i livet och frodas samt skapar så mycket nya kontakter att hälften hade varit för mycket och när jag nu loggar in på bloggen för att kolla lite så ser jag att besökarstatistiken inte på långa vägar är nere på noll vilket jag har trott att det skulle ske långt före jul. Ett särskilt tack vill jag ge min bloggande broder Mike the Spike för att du bemödar dig och slänger in en kommentar då och då och det uppskattas verkligen. Men det är verkligen en fast och trogen läsarskara som sveper förbi här titt som tätt för det kan ju inte komma nya varje dag som sedan försvinner ?!!?. Nåväl jag känner att jag måste skriva några ord eftersom jag misstänker att ett par av dessa besökare är några som jag känner ;). Jag har ju som sagt detoxat mig från att blogga men nu har jag ett smärre återfall.


Underteckand har i sanning haft medgång i sin jakt på det verkliga livet utanför digitala ettor och nollor(fullständigt värdelösa nollor) *Charles Ingvar Jönsson accent* När andra sviker kliver andra ett steg framåt är väl en av det saker jag lärt mig, samt att ont ska med ont fördrivas. Förutom att passa mig för grådvärgar och att ramla i helvetsgapet så har jag enkom haft roligt. Jag har även hittat kärleken tror jag i alla fall men det får framtiden utvisa. Men jag måste bara få uttrycka mig ang senaste hårdrocken historia som berörde "power metal" ... Alltså Hallå !?!? Karln som gör hela serien har alltså inte hört talas om "power metal" då undrar underteckand vilken sten eller bubbla i Kanada han har bott i !?!? Voj voj .. Förresten så sitter jag med svår ångest över vilka festivaler jag ska besöka i sommar och om jag är ledig då ? Det enda jag har lagt veto på just nu är W.A.S.P på Nordfest den 12:e Oktober men Skogsröjet vore kul och även Get Away i Gävle. Ja den som lever får se....


RSS 2.0