Gone Fishing

Nu är Kl 17:00 , Fredag den 6 Juli och det är i sanning ett magiskt klockslag !. Äntligen går jag på semester ! Detta skall firas med dunder och brak "Kapsyl av" och "Mysbyxa på" med andra ord. En stor semesterhälsning till Micke också som även han ämnar stämpla ut på semester idag. Nu åker jag hem och lägger mig i hängmattan med en bred Whisky. Tar även semester från bloggen ett par dagar :)


ONE

En arbetsdag kvar, kl är 08:05 och vi är inne på "dagen D" Fredagen den 6 juli, känner mig som ett barn inför julafton eller som en kalv på grönbete. Lyckan är total och det liksom pirrar i hela kroppen det här har man väntat på i ett helt år. Idag är alltså dagen man stämplar ut fyra veckor, helt underbart. Rättelse helt jävla otroligt, fantastiskt, gudomligt underbart !! Nedräkningen av timmar och minuter har börjat.....


En arbetsdag kvar: Iron Maiden - The Clansman

2 Minutes To Midnight

Två arbetsdagar kvar. Alltså det är ren och skär tortyr nu när väckarklockan ringer på morgonen, mentalt är jag nog redan på semester nu känns det som.Slutade kl 22 igårkväll och började kl 07 imorse så det blir intensivt jobbande nu såhär innan semestern. Idag drar ju Get Away Rock igång i Gävle också och jag är fan sugen på att åka dit men det blir inget med det i år jag får läska mig på minnena från fjolåret istället. Tillbaka till ämnet.  När den här dagen är avklarad så är det bara den magiska Fredagen kvar.

Två arbetsdagar kvar: Accept - Metalheart
Three wise men

Tre arbetsdagar kvar...eller arbetskväll är det idag. Jävlar va det tar emot att åka till jobbet nu, man vill bara vara hemma och semestern är så nära att man kan nästan ta på den. Var ute och åkte fyrhjuling med sambon hela kvällen igår och upptäckte lite nya vägar och fina fiskevatten som ska sättas på prov på semestern. Fan vad jag längtar tills på Fredag och att kl slår 17. Tog en "three wise men" igår när vi kom hem, en i sanning rejäl blandning som jag starkt rekomenderar.


Three wise men ....In a tumbler pour
 
1 part Scotch Whisky (e.g., Johnnie Walker Red or Black Label).
1 part Tennessee Whiskey (e.g., Jack Daniels).
1 part Kentucky Bourbon Whiskey (e.g., Jim Beam White or Black Label).
Serve either neat or on the rocks, according to taste.

3 Dagar kvar: AC/DC - HELLS BELLS

Four is a magic number

Fyra arbetsdagar kvar och det är sol och varmt ute men här inne är det tråkigt och kallt. Men vem är väl jag att sitta här och klaga ? det är bara att bita ihop, min tid kommer. Passar på att få mycket gjort hemma på kvällarna efter jobbet så man inte mentalt börjar gå på semester redan nu.


4 dagar kvar: MOTÖRHEAD - LIAR
Vacation countdown

Vart tog helgen vägen ? Måndag igen men inte vilken Måndag som helst utan Måndag före semester. Sista arbetsveckan med andra ord och den kommer kännas som en evighet. Tänk när klockan slår 17 på Fredag, det kommer bli magiskt. Som min gamle vän sa när han svängde förbi på motorcykeln i Lördags "Nu går jag på semester, nu väntar en ocean av ledig tid". Men vis av erfarenhet så vet man ändå att tiden går ohyggligt fort när man är ledig. Nog orerat om detta nu för jag misstänker att ämnet kommer dominera bloggen fram till Fredag.  Näe nu räknar vi ner arbetsdagarna tycker jag med en mustig låt varje dag tills dagen D.


5 dagar kvar: IRON MAIDEN - SANCTUARYRSS 2.0