VECKA 13: Spreading The Disease – ANTHRAX

Läsen nu härom denna skrift vilken skola förtälja om Veckans Vaxning!


Uti Nådens år 1985 frammanades av kvintetten Anthrax detta alster vilket namngavs Spreading the Disease. Så skedde i den Nya Världen uti staden New York, varifrån gossarna stammade. Vardandes Anthrax ’ andra produktion, följo den sålunda med i vågen vilken sedermera skulle kallas Thrash Metal.

 

Som spirande ungdom upptäckte jag sagda alster och tog det till mitt hjärta. Mången voluminös vända snurrade det runt, runt på min grammofonspelare till min stora glädje samt grannarnas förmodligen ännu större förtret.

 

Särskilt nära mitt hjärta funnes spåren A.I.R, vilket äro plattans energiska öppningslåt, singeln Madhouse inklusive medföljande video, punkigt melodiösa Stand or Fall samt den tonsatta sagan om gorgonen Medusa. Samtliga dessa hava effekten av ett stycke åsnespark uti stjärtamentet.

 

Lyd nu denna skrift! Må Eder tillvaro berikas vid lyssning av härovan rekommenderade vax samt må Edert hufvud bangas till takt av melodierna vilka därom yppas!


 


Musik för dom små : )

AC/DC 's frontman Brian Johnson har sjungit in ett spår på en barnskiva, ja eller som det står ”Musik som föräldrar och barn kan lyssna på tillsammans”. Detta är ju genialt om man hade tänkt presentera lite hårdrock för de små öronen tidigt i deras uppväxt. Man slänger helt enkelt igång det här spåret ”If i had a hammer” och smyger sen över till TNT eller Hells Bells när ungarna har vant sig vid den karismatiska rösten som Herr Johnson besitter.

 

Jag spelade mycket Iron Maiden för mina kids när dom var mindre och det var i sanning komiskt när dom satt bak i bilen och skrålade ”Friiiiidolf” istället för "Freedom" när de körade till ”The Clansman”. Eddie döptes snabbt till ”Konstig Farbror” och det var alltid lika härligt när man satte sig i bilen och önskan om att få lyssna på ”Konstig Farbror-musik” kom upp. Sedan att en av ungarna närmast var besatt av ”Hon kommer med solsken” med ”Östen med resten” under en period ja det kan jag tyvärr inte förklara...

 

Mina damer och herrar : Brian Johnson feat alot of kids performingIf i had a hammer


Less Cowbell, Please...

Ta en gigantisk baksmälla, toppa med en stor portion ångest, lägg på en huvudvärk värdig att klassas som svår migrän. Blanda dessa ingredienser i en 34 årig ztizzebloggare och stoppa sedan in honom i en kall replokal en Söndagkväll. Häng på honom ett instrument och krydda med 18 stycken hårdrockslåtar. Vad får ni då ? Jo ett kronvrak av yppersta kvalitet, servera honom på en soffa och ni får garanterat en bild på hornhinnan som för evigt är förknippad med ordet ”tragisk”.

 

Men man lär så länge man lever och det är förmodligen inte sista gången som man kommer må sådär illa. Men varför blir man så svag vissa gånger och vissa gånger kliver man upp pigg som en liten nyponros och det finns inte ett spår av att man har suttit vaken lite för länge och grävt djupt i sin skivsamling. Och de där groggarna som man petar i sig medans man har nostalgiafton på nattkröken kan verkligen lämna olika symptom dagen efter.

 

Nåväl nog orerat om bakslag som man ändå någonstans vet att det komma om man inmundigar starka groggar alldeles för sent på natten. Man är gammal helt enkelt och står inte pall för dessa utsvävningar som förr i ungdomens år inte var några som helst problem. Nu är det Måndag och en ny vecka står för dörren och som det känns nu så kommer påskhelgen att gå i torrhetens och vilans tecken men det kan ju ändra sig det också.....

 


Rock n Pnoll All Nite !


Kan han inte stava ?..Pnoll ?! det ska väl vara Roll !. Ja i vanliga fall ska det vara Roll men icke denna ystra och muntra dag som i folkmun kallas Fredag. Vet in förresten vad Pnoll är ? :o). Hur som helst så är det dags att lämna denna bajsvecka bakom sig och träda in i helgen med glatt humör och låta munterheten vara huvudgäst.

 

Ja helgen kommer ägnas åt att ladda batterierna i vanlig ordning, bara ta det lugnt och låta läsktiden ha sin gilla gång. Några helgpilsner skall givetvis inmundigas och tråkigt nog så ska det visst bli skitväder så det blir till att sitta inne i stugvärmen. Jag önskar er alla som läser hårdrocksbloggen ztizze en bekväm och framförallt en synnerligt TREVLIG HELG.


Lars Johan Yngve Lannerbäck

Lars Johan Yngve Lannerbäck mera känd som Yngwie Malmsteen är tydligen ute och luftar sig själv och sin orkester. Blev inte mycket av turné efter vaxsläppet ”High Impact” i December 2009. Endast 6 st officiella gigs gjorde denna speleman under 09 och då samtliga i Asien... alla i Japan om jag inte har fel. I år är det tre gigs bokade såhär långt ,två i Ryssland och ett i Israel och man får gå tillbaka till nådens år 2008 om man vill veta när han denna gitarrvirtuos framförde sina epos på Svensk mark.

 

Undertecknad hårdrocksbloggare har sett Yngwie live en gång och då på en så kallad klubb-spelning och det var helt ok måste jag ändå säga. Nu har jag ända sedan jag var liten parvel och Moses fick sina första kortbyxor alltid varit förtjust i gitarrhjältar som löder lite för mycket och gärna vräker på det där lilla extra. Nu när jag är äldre och tröttare så uppskattar jag lika mycket ett rakt komp a la Malcolm Young men i ungdomens dagar så var det den som lödde mest på guran som var kung.

 

Hur man än vrider och vänder så är Yngwie Malmsteen en av hårdrockens största gitarrvituoser och har under 80 och 90 talet inspirerat mången gitarrgnidare. Jag tycker att han har producerat fram fina vax under sin karriär och bland mina favoriter kan nämnas dels det första under eget namn Rising Force men även Odyssey , Fire and Ice och Magnum Opus är vax som sticker ut lite extra i hans fantastiska diskografi.

 

Och vem minns inte det numera klassiska bråket med flygvärdinnan för ett antal år sedan då han myntade det underbara uttrycket ”Unleash the Fury”och som sedermera blev namnet på hans nästkommande vax... Hursomhelst så rockar Yngwie och jag hälsar honom med ett glatt ”KEEP ON LÖDING !!

 


Vecka 12: The Ghost of Cain - NEW MODEL ARMY

veckans vaxning

The Ghost of Cain – NEW MODEL ARMY


När jag med pannan i djupa veck och öronen spetsade skulle utse veckans vaxning föll valet på de truliga spelemännen i New Model Army och deras skiva The Ghost of Cain som de med bistra miner släppte 1986.

 

New Model Army kan väl närmast beskrivas som ett grinigt postpunk-folk-metal-indie-svartrocksband med surläpparna hängande. Lyssning framkallar mentala bilder av skitiga, regniga industristäder, vindpiskade ödehedar, barndomar med cement i sandlådan och hikingturer genom brännässlesnår iförd Glenn Hyséns gamla fotbollsshorts. Men bra som fan är det!

 

Plattan inleds med The Hunt som är den ultimata låten om man vill ge nån på käften som betalt för gammal ost. Grekkhalten är skyhög hos sångaren Justin Sullivan när han väser fram texten genom sammanbitna tänder. Andra spår värda att framhållas är industriaktiga Master Race, upptempo-elakheten Heroes men framförallt underground hiten 51st State.

 

Om Ni nu skulle lyda hårdrocksbloggen Ztizze’s råd och slänga ett öra på detta vax, gilla det Ni hör och vilja spisa mer New Model Army så kan även albumen Impurity och Thunder & Consolation rekommenderas varmt.

 

Solen har gått i moln och barnen grinar å slåss.

 

new model army


Lynyrd Skynyrd & Bret Michaels

I brist på annat att orera om så står det klart att de gamla slitvargarna Lynyrd Skynyrd slår sina påsar ihop med Poison sångaren Bret Michaels och åker ut på en sommarturné i sommar. Just i skrivande stund är det bara datum i USA bokade och om de kommer att åka utanför Amerikas gränser förtäljer icke historien.

 

Men dessa ystra herrar verkar bara ha superlativ att ösa över varandra och enligt Skynyrd-sångaren Johnny Van Zant så har bandet varit ”tjenis” med Bret väldigt länge och är glad att de äntligen ska ge sig ut på turné tillsammans.

 

Bret Michaels själv svarar med att säga att Lynyrd Skynyrd är ett utav hans favorit band och han är hedrad att han har blivit tillfrågad att följa med på turné. Bret kommer naturligtvis att bjuda på Poisons greatest hits tillsammans med några av sina solostänkare.

 

Ja det blir nog bra det här som flickan sa innan hon sket ner vasken. Lättsamt, lättlyssnat och med tanken att det ska bli en folkfest med glädje och en stor dos rock n roll eller som det sammanfattas på utrikiska ” The Lynyrd Skynyrd tour will be a summer concert celebration of awesome music, amazing fans and most important a kick ass night of rock n roll”


Zebulon - the band...

..... Rider snart in i DIN stad.


Hårdrocksblogg i all ära....

vårsol

…men visst är det fint att våren är på väg med stormsteg?

Årstiden då hundskiten som legat gömd under snödrivor återigen ser dagens ljus. Då alkisarna kan sitta i parken utanför Systemet och inmundiga sin dryck istället för vid köksbordet på pinnstolar i ettor utan gardiner. 


Årstiden då dagarna blir längre, ljusare och varmare och Solveig förvandlar mitt vardagsrum till Västra Sahara på eftermiddagarna. Då översvämningar och störtfloder gör att man kan se halva Norrland flyta förbi utanför köksfönstret. 


Årstiden då ens favoritlag i diverse sporter missar slutspelet eller åker ur divisionen. Då den största plåga Gud har skickat oss människor drar igång, nämligen Allsvenskan i fotboll. 


Årstiden då man kan sänka de där fyra extra bärsen på krogen för man riskerar inte att somna i en snödriva på vägen hem. Man somnar istället på nyupptinad asfalt med förra höstens löv som täcke och förutnämnda hundskit som kudde.  


Årstiden då ”folkkära poeter” som Lars Winnerbäck eller, Gud förbjude, Ulf Lundell, börjar känna sig manade att ge sig ut på folkparksturné. Då grannarna drabbas av våryrsel och promt ska ha grillfest så fort kvicksilvret går över +10 C och altanen tinat fram. Givetvis till tonerna av eurodisco i 135 BPM eller ännu värre technoreggae.  


Nä, gör som jag. Stanna inomhus istället och läs hårdrocksbloggen Ztizze =)

vårsolen


Vecka 11: Rocks - Aerosmith

Snacket har gått på forum världen över. I såväl slott som koja har frågeställningen diskuterats. Rykten har cirkulerat på marknader, barer, basarer och offentliga platser runtom vår glob.

 

Vilket vax blir det den här veckan??

 

Icke längre skall skribent BelseBubby hålla Eder på halster utan här kommer svaret:

 

Året 1976 e.kr. så kom det sig att ett svänggäng från Boston i Amerikas Förenta Stater svarvade ihop samt släppte en ytterligt kompetent och sympatisk platta. Kvintetten i fråga kallade sig Aerosmith och alstret gick under namnet Rocks.

 

Året innan utkom deras genombrottsvax Toys In The Attic med hits som Walk This Way och Sweet Emotion, men enligt undertecknads ödmjuka åsikt är uppföljaren Rocks stråt vassare. Den innehåller visserligen inte de brottarhittar föregångaren stoltserar med, men är i jämförelse en mycket jämnare platta totalt i avsaknad av utfyllnadsspår.

 

Back In The Saddle och Last Child valdes som singelspår och nådde tjänliga framgångar på Billboardlistan. Skivan nådde 3:e platsen på albumlistan och solen sken, drogerna flödade och Aerosmith rockade hårt.

 

Personliga favoritspår är den blytunga Nobodys Fault, den trallvänliga Sick As A Dog samt partyrockeriet Lick And A Promise framkallar.

 

Det är ju inte bara lilla jag som hyser varma känslor för Rocks utan självaste Slash ser den som ”skivan som förändrade mitt liv” och salige Kurt Cobain höll den som ett av sina favoritvax.

 

Gör nu som herrar BelseBubby, Slash och Cobain och fäst hörselnerven på sagda produktion en skvätt och bara njut!

 


Rush - Beyond the lighted stage

De allra flesta för att inte säga alla mina musiker-kollegor har bara superlativ att säga om den kanadensiska gruppen Rush, och jag kan väl bara stämma in i det. Det är ju i sanning musiker av den högre skolan även om jag tycker att trummisen Neil Peart överglänser de andra lite. Han är ju inte bara en batterist av rang han är ju även en lysande textförfattare. Rush har haft ett enormt inflytande på många musiker och grupper bland annat kan nämnas Metallica, Dream Theater, Smashing Pumpkins, och många andra.

 

Fråga några duktiga musiker i eran omgivning så lovar jag att minst en kommer svara Rush eller någon av medlemmarna Geddy Lee, Alex Lifeson eller Neil Peart när det gäller influenser och inspiration. Men nu kommer jag till pudelns kärna i detta inlägg och det är att det inom snar framtid kommer en dokumentär om nämnda orkester med tilteln: ”Rush – Beyond the lighted stage”.

 

Dokumentären är producerad av Scot McFayden och Sam Dunn (Canada's Banger Films Inc.) Filmen kommer ha stor klang och jubel premiär på Tribeca Film Festival i New York den 24 April. Geddy Lee , Alex Lifeson och Neil Peart kommer givetvis närvara vid röda mattan. Många fina överraskningar och örhängen som aldrig visats förut utlovas, och för den riktigt Rush-intresserade så kommer ju denna dokumentär sitta som en smäck.

 


Hårdrocksblogg av rang....

Men idag är det segt så det räcker och blir över, känner mig sliten efter helgens utsvävningar och kan bara konstatera att gubben börjar bli gammal. Men en lite glädjande nyhet har jag i alla fall att förtälja och det är att Ronnie James Dio svarar bra på sin behandling och enligt Wendy Dio så är det så pass bra att han inte behöver gå på så täta kontroller längre. Så det kan vi glädjas oss åt denna annars så sega Måndag.

 


Effects, Layer, Animation....etc, etc

För den som surfat in på ztizzebloggen på Fredagar så har här oftast funnits alkoholromantiska helghälsningar och en glad ton på både bilder och text. Det har även med stora bokstäver önskats ”trevlig helg” i både rubrik och avslutning, många har även fått en liten helghälsning på sina egna bloggar. Denna Fredag så kommer det inte att vara någon fryntlig underton på inlägget och då av den enkla anledning att undertecknad bloggare inte kommer att befinna sig i fryntligt tillstånd ikväll och kan då således inte hitta den rätta känslan för att göra ett sedvanligt Fredagsorerande.

 

Vadan denna svårmodighet på den annars så muntra och lättsamma ztizzebloggaren kanske en eller två frågar sig nu ? Jo den vanligtvis så oerhört lediga ztizze ska ikväll ägna sig åt grafiska studier samt bekanta sig med användarvänligheten i för honom ett alldeles oprövat datorprogram. Jag ska även någon gång under natten hämta en vinfryntlig tant som är ute och förlustar sig.

 

Men imorgon blir det minsann hadderajjan och klackarna i taket så det förslår, så för den intresserade kan det finnas stor risk att det imorgon på samma plats och ställe ligger ett oerhört lättsamt ,smått underhållande, trevligt och avslappnat Lördagsinlägg...... Men som sagt inte idag.

 


Den digitala åldern...

I denna digitala ålder där var och varannan människa håller sig med egen hemsida, facebook, twitter, blogg, myspace och tusen andra ”social communitys” på nätet, så vill jag genom detta inlägg lyfta fram en sajt som förbryllar och förundras av undertecknad. Detta blir lite som veckans vaxning fast med en sajt istället för vax. Ja då undrar säkert alla som har tagit sig tiden att läsa så här långt vilken sajt jag ska orera om. Men den uppmärksamme som har gluttat på bannern här ovan förstår genast att det är den gamle drinkaren och rockräven Mick Mars hemsida som har blivit centrifugerad grundligt av ”the ztizz”.

 

Egentligen så är själva sidan varken revolutionerande eller dålig ….MEN ! Det finns en sak som jag inte kan sluta att le åt, och då inte utav ren glädje utan av en viss pinsamhet och det är själva ”headern”. Är han månne en filosof som vill att besökaren ska få sig en tänkare eller hur tänker karln när man ska stirra på hans bakhuvud i animerad form som går i en gång och aldrig kommer fram. Dessutom till ljudet av fotsteg som får en att tänka på Wyatt Earps steg ur Saloonen inför revolverstriden vid O.K Corall.

 

Eftersom jag kanske har för mycket ellet rent av för lite fritid och orkar fundera på dessa saker är ju kanske för mången också en gåta. Men jag är inte ensam i mitt tyckande då flera bekanta har uttryckt samma sak. Man kan ju tycka att en karl i hans kaliber kunde ha öppnat börsen lite grann och förvärvat sig åtminstone lite bättre grafik på skapelsen. Men han kanske ger fan i allt vad hemsida och grafik heter och har en joltcoledrickande spoling som sköter ruljans och programmering så att gamle gode Mick kan koncentrera sig på viktigare saker här i livet...

 

Spana in själva här och bedöm själva.

 


Judas Priest - British Steel

Jag minns det som igår hur jag som ung spoling satt med vaxet ”British Steel” i handen och tittade med skräckblandad förtjusning på rakbladet innan jag la vaxet på skivspelaren. Här gjorde jag inte som de flesta och spelade spår ett utan gick direkt på spåret Living after midnight eftersom jag hade hört den låten och enkom därför förvärvat vaxet. Det är ju inte för intet som detta vax räknas som ett utav de mest klassiska hårdrocksvaxet för det är ju i sanning ett mästerverk. Hur odödliga är inte låtarna som är med ?. Någon som aldrig hört ”Breakin the law” ?.....

 

Detta album blev för Judas Priest vad Number of the beast blev för Maiden kan man säga, och det känns lika gött idag som det gjorde 1980 när det släpptes. Nu skulle jag gärna vilja lägga vantarna på British Steel : Legacy Edition varav live-DVD'n i detta alster spelades in den 17 Augusti 2009 på Seminole Hardrock i Hollywood. Den konserten skulle man ha sett för är det nått jag gillar så är det när grupper bjuder på sina gamla klassiska alster typ som Maiden gjorde med ”Somewhere on tour” en chans att uppleva de odödliga konserterna som man missade då det begav sig.

 

Förvisso så bjuckar ju alltid banden på ett par av klassikerna även om dom turnerar med ett nytt vax men det är ju ändå oerhört flott att få sig en konsert med idel gamla klassiker. Nåväl det är ju bara hoppas att man hinner lägga vantarna på nämnda epos så får man parkera sig i soffan och avnjuta konsert-dvd'n så länge.....Living after midnight, rockin to the dawn...Lovin til the morning then im gone...im gone

 


Vecka 10: Black Leather Mojo - Silver Ginger 5

Nu tänkte jag helt apropå samt utan herr Redaktörns godkännande införa en ny återkommande spalt här på Ztizze, nämligen Veckans Vaxning!

 

Här kommer vi att varje vecka presentera ett album som vi varmt rekommenderar. Låter väl alldeles förträffligt, eller hur?

 

Först ut är:

 

SILVER GINGER 5 –BLACK LEATHER MOJO


Utkom i nådens år 2000 och var först ett soloprojekt av den galna hjärnan bakom The Wildhearts, Ginger, men sedermera blev det ett band av hela alltet där Conny Bloom från Electric Boys och den likaledes svenske trummisen Tomas Broman ingick.

 

Rent musikaliskt så är det en salig blandning mellan högoktanig dunka dunka (Take It All Why Don’tcha, Too Many Hippies, I Wanna Be New) till vemodig ballad (Church of the Broken Hearted). På vägen däremellan kan man gå sightseeing och se lite svängig 70-talsrock (Girls Are Better Than Boys, Brain Sugar), kanske insupa lite tunga indieinfluenser (The Monkey Zoo, Doggin’) på vägen till ett stillsamt singer/songwritercafé komplett med steelguitar och allt (Inside Out).

 

Gingers tanke bakom hela projektet var att han var trött på alla nu metallare ”Limpkin Biskorn or whatever they’re called” och ville införa lite partystämning igen. ”It’s the 21st century and everybody has had a dreadful childhood and whatnot. Now instead of dwelling on it we’d just like to party again!”

 

Men här håller jag på och orerar! Bege Eder genast ut i världen, förvärva ett ex. eller ladda ner och spisa in mästerverket själva!

 


The Final Frontier

Det har ju i dagarna kommit fram att Iron Maidens senaste vax kommer under titeln ”The Final Frontier”och eftersom det har spekulerats rätt länge att det kan vara Iron Maidens sista vax så har ju alla sådana spekulanter verkligen fått vatten på sin kvarn. Jag vägrar att acceptera det om så är fallet, om dom inte lovar att fortfarande turnéra tills åldern tar ut sin rätt. Då kan jag se mellan fingrarna med att det kanske blir det sista studioalbumet från dessa husgudar och giganter.

 

Jag tänker inte ens spekulera nått mer förräns jag vet säkert om det är det sista vaxet eller inte. Fast om det skulle vara sista vaxet så borde väl Mr Harris ha skrivit det i pressmeddelandet tycker jag. Så därför har jag lite svårt att tro att det verkligen är det sista vaxet. Det har ju späkats ut på Iron Maidens hemsida att det ska bli en hejdundrande ”North American Tour” och förutom några Sonispherebokningar och Wackenspelningen så är det fortfarande tomt på Europakartan.

 

Det är även en liten fräsigare design på Eddie tycker jag, lite läskigt modern på nått vis. Men med det karaktäristiska dragen runt ögonen så känner man igen sitt favoritmonster så det gör ingenting att han har gått sta och blivit fräsigt modern. Ja nu återstår bara att vänta och se för det kommer väl snart ett utspel från nämnda orkester om det är det sista vaxet eller inte så med ett friskt och klämmigt ”Up The Irons” så avslutar jag detta inlägg.

 


Fredagsrus.De e dags för Fredagsrus om de e så e det sista jag gör
Snart e de Fredagsrus Hoppas inte godtemplarn stör
Nu e de slut på veckan De e dags för Fredagsrus
Det e dags för Fredagsrus Från DV törk till charmör
Snart e de Fredagsrus Från veckostress till glatt humör
Nu e de slut på veckan De e dags för Fredagsruuuuuuuuus!

HA NU EN TREVLIG HELG !!


Faster-Harder-Louder !

Faster-Harder-Louder är orden hela dagen. Jag sitter och drömmer om sommar ,sol och rediga festivaler och drömma är nog det enda man får göra eftersom fattigdomen biter hårt i vardagsekonomin och några utrymmen för utsvävningar är inte att tänka på. Tur att sommaren och solen inte kostar något i alla fall, men å andra sidan så damp det ju ner 123124451235 kubikmeter snö på gården som också var alldeles gratis.....vare sig man ville ha den eller inte.


Sitter och uppdaterar mig om sommarens festivaler och kan åter igen konstatera att det blir en festivalsommar av rang, sen att även AC/DC och Kiss har lagt Sverigespelningar ja det kan ju inte med ord beskrivas, så bra det är. Men om jag hade pengar ...rabba dabba dabba dej... så skulle jag inte tveka en sekund med att förära Wacken ett besök för där finns bandbokningar som inte går av för hackor samt att jag aldrig varit där någon gång. Vore det inte lite trevligt att få besöka den festivalen så säg ?Man får nöja sig med att kolla på årets trailer och glädjas med alla som har eller ska skaffa plåtar till detta fantastiska event som i folkmun kallas Wacken Open Air Festival. Inte konstigt att jag är en muntergök som ska glädjas med alla som har vassa plåtar....men det bjuder Pappa Ztizze på så gärna för jag är en hyvens kille..... Och imorgon kommer det ju en fryntlig helgönskning här på bloggen i vanlig ordning... Röcka på !! "we are the metalheads"Slash album trailer.

Slö, slöare , slöast är jag. Man kan inte direkt anklaga denna blogg för att uppdatera för frekvent under helgerna. Men nu är det Tisdag och då tänkte jag passa på att orera lite så att det där ”Trevlig helg” inlägget inte ligger överst för även om jag har roligt så är det inte helg hela veckan. Fortsätter man i den här stilen så blir det bara fryntliga helgönskningar på denna blogg och det vill vi ju ICKE !.

Nåväl nu har musiken tagit ett järngrepp om mig igen och ni som har läst mer än ett inlägg på denna blogg vet ju att jag går och småväntar på att lägga vantarna på Slash's nästa vax. I dagarna så kom denna förtjusande lilla ”teaser” ut på tuben och säga vad man vill men jag tycker det verkar lovande. Bara det att Ozzy och Lemmy lägger sina karaktäristiska stämmor på ett par spår gör att jag bara måste lyssna när väl vaxet kommer till Svedala.

Titta själv om ni inte har sett det ,och visst känns det som ett vax värdigt nog att ta en plats i samlingen ?


RSS 2.0