Wasp Sundsvall 2012

Förväntningarna vad förstås skyhöga men vi fick skörda "en dag på jobbet för Blackie-mentalitet". Nu är det inget att klaga på för Blackie och hans orkester har en hög lägsta standard. Men visst hade det varit lite roligt med lite mer glädje och entusiasm. Jag fick iaf vad jag kom för, det vill säga säga första set med Wild Child som huvudattraktion. Crimson setet blev mer en transportsträcka där många valde att fylla på vätskeförrådet och röra sig lite utanför den 358 gradiga värmen som var i lokalen. I övrigt så var stadshuset en trevlig upplevelse och folket på Nordfest är alltid trevliga förrutom att de har en förmåga att hitta överspända vakter till alla sina evenmang.
 
 
Tirsa med nummer 30 på ryggen inhandlades givetvis till samlingen och den här gången var ju merch-killen med bred Engelsk accent på bra humör och det kändes som han faktiskt ville sälja någoning dagen till ära. Vi rasslade vidare i Sundsvallsnatten och hamnade på ett trevligt ställe som jag redan glömt namnet på men trevlig personal och grym musik gjorde det som den perfekta avslutningen innan man stöp som ett gammalt aber med tinnitus i hotellsängen vid 04:15 blecket...
 

Det börjar dra ihop sig...

Här uppdateras det så i sanning inte flitigt... har fullt upp med att få vardagen att gå runt och den är väl inte så spännande att läsa om kan man tycka. Men nu är det roliga grejer på gång, på Fredag drar järngänget och jag till Sundsvall och avnjuter 30 years of tunder tour med WASP. Jag vet att jag inte kommer att bli besviken för WASP och Blackie levererar alltid 100% live. Tågbiljetter, hotell och konsertbiljetter är bokade och betalda så nu väntar vi bara på att tåget ska gå norrut.
 

RSS 2.0