Bullet For My Valentine

Tjohoo !!

Nu är jag tillbaka igen och denna gång så ska jag ägna ett inlägg åt en läsare som i ett tidigare inlägg önskade min åsikt om Bullet For My Valentine och låten Tears dont Fall. Detta är i min mening en medeldistanslåt som absolut håller sitt mått, inget jag vill sprätta en hela blanksprit till och grogga sönder huset men heller inget som jag tycker förtjänar dåliga recensioner. Så därför ger jag själva låten tre "Ztizzar" Nej förresten tre "Ztizzar" med ett plus. Däremot så ger jag pumorna i videon FEM av fem möjliga "Ztizzar" för fantastiskt skådespeleri och hur de tar till sig scenografin.... Eller kort och gott för att dom är hetare än termoskaffe !....Over and Out !


For whom the bell tolls !

Just nu har jag ett avslappnat förhållande till att uppdatera bloggen och detta beror helt sonika på att jag har massor med annat att göra just nu. Men jag hinner med ett litet Lördagsinlägg. Det regnar just nu sjukt mycket här och vad passar väl då bättre än att bara sitta inne och kura och lyssna på lite redig musik och kanske ta en kall ? Jag lyssnar just nu igenom setlistan som vi ska spela den 15 Oktober. Med den låten här nedan som vi ska spela vill jag önska eder alla en bekväm Lördag. Rock on !!


Tiamat - Vote For Love

Ja det kan väl knappast ha undgått någon att det är valtider. Jag ska släpa min läskiga lekamen till vallokalen på Söndag så att jag kan gnälla oavsett om det blir det parti jag inte röstar på eller det jag röstat på. Eller så gör vi som Tiamat..... we vote for love.


Halford IV – Made Of Metal

Den 27 September kommer Halfords nya vax Made Of Metal och det är i sanning något som jag ser fram emot. Nedan kan titellåten avnjutas för er som ännu inte har gjort det. Riktigt lovande tycker jag.


Warriros Of Rock

Mången kväll har man suttit med Guitar Hero och slitit med svåra partier och kallat sig själv ”Mr Random” när man tvingats börja om gång på gång med samma låt. Därför var det ganska roligt att se Dave Mustaine spela Megadeths låt ”Sudden Death” på ”Guitar Hero: Warriors Of Rock”… Var han bra och stabil undrar ni säkert, kolla in själva och bedöm den saken vettja.


Down n Outz

Joe Elliot som till vardags huserar i den brittiska gruppen Def Leppard har i dagarna satt ner foten i en slags protest mot alla artister som utan krussiduller sätter sina initialer och namn på vinflaskor av både röd och vit karaktär. Enligt Herr Elliot så är det inte mycket rock n roll över det och därför lanserar han i dagarna sitt eget öl.


Down n Outz heter maltdrycken i fråga
och har fått sitt namn efter Joe Elliots musikaliska sidoprojekt. Ölen beskrivs som "a pilsner style" och jag citerar " a deep, rich malt character with generous hop bitternes" . Förbaskat trevligt iniativ enligt undertecknad eftersom jag gärna njuter av den ädla drycken som i folkmun kallas öl.

Cheers !


Horns up to you !

Vill bara önska er alla som läser denna hårdrocksblogg en fantastiskt fin och rejäl fortsättning på denna Lördag. Undertecknad har just petat i sig ett par kalla och lyssnar på "Random metal" så det ryser av välbehag i ryggmärgen. Tack som fan för att ni tittar in och läser då & då ... Horns up to you all !!


Dagsfärska siffror talar sitt tydliga språk.

Det gläder mig att se att fler än jag uppskattar Accepts ny vax "Blood Of The Nations".Nämnda vax skördar just nu fina framgångar på toplistorna över mest sålda album just nu. Dagsfärska siffror visar på fina försäljningsiffror och det ger i sanning vatten på min kvarn. Jag trodde att Accept skulle floppa styggt hårt utan Udo men ack så fel jag hade, så Martinus om du läser detta och vi ska fixa världens bästa Rockweekend nästa år så kan Accept vara en fin kandidat till "Main Stage" nästa år ;-) .. Nedan kommer ett urval av placeringar på topplistor där Accept har placerat sitt allra nyaste vax som i folkmun kallas Blood Of The Nations.............

Germany: #4
Sweden: #7
Hungary: #7
Finland: #9
Billboard European Chart: #12


Coming Home

Många har undrat , många har frågat och ännu fler har väntat med spänning på mitt uttalande här på hårdrocksbloggen om Iron Maidens allra nyaste vax: The Final Frontier. Visst jag kanske är lite partisk eftersom jag fullkomligt avgudar Iron Maiden...MEN...jag är föga imponerad av det som producerats efter Brave New World ….ända tills nu. Prisa gud för The Final Frontier !!!! Jag fullkomligt älskar detta vax , visst det kanske saknar den där monsterhiten men det gör mig ingenting eftersom Maiden har levererat så många monsterhitar genom tiderna.

 

 

Om jag blir tvingad att klaga eller säga att något är mindre bra med The Final Frontier så är det att det är lite väl mustiga intron på vissa bitar, men vem är väl jag att förstå mig på det när allt kommer omkring !?!? Nu skulle jag kunna bli oerhört långrandig och kunna skriva en hel saga om varje låt på detta eminenta vax men det tänker jag inte göra utan jag låter alla bilda sig sin egen uppfattning om låtarna och vill ni ha mina åsikter om enskilda låtar så kan vi ta det över en kasse kalla......

 

UP THE IRONS !!!!


RSS 2.0