Big Four Ullevi

SVT kommer sända live i fem timmar från "Big Four" i Göteborg den 3 Juli. Fan va grymt för oss som inte kan närvara, då kan man bulla upp hemma framför tv'n och bara läska sig. Jag jobbar hela helgen så jag får fira denna triumf någon annan gång. Men jag önskar er alla en fröjdefull helg.


Nice Price

Grimgoth har en fet tävling på sin blogg där det står ett jävla fint pris på spel. Klicka på bilden och tävla om du vill :)


Pissruska

Här trodde man att det skulle bli en hemmahelg i lugn & ro men så blev det inte, telefonen började ringa tidigt på Lördagen och erbjudanden om att hänga med på cruising duggade tätt. Eftersom jag inte var speciellt svårövertalad så var det bara att parkera mitt beniga arsle i Cadillacen och ge sig av. Vädret var perfekt och massor med folk & bilar. Cadillacens vattenpump var ovanligt trött så det blev ett bilbyte till en Dodge för fortsatt färd. Eftersom man blir otroligt pissnödig när man ölar och åker på cruising så blev det ett och annat stopp i utkanten av stadens torg och gator, där siktade vi även den i cruisingsammanhang inte så sällsynta pissruskan flera gånger. Hårdrocksraggare ztizze har haft roligt för här sitter det inte fast.


Moonchild

Äsch vaffan, full fart mot sommar och semester !!


Seven deadly sins
Seven ways to win
Seven holy paths to hell
And your trip begins


Seven downward slopes
Seven bloodied hopes
Seven are your burning fires
Seven your desires...

Här sitter det inte fast.

Helgen kan summeras med att pengarna har rullat och jag har haft roligt. På Fredagen hade vi Oktoberfest med kneget och ölade upp oss rejält och dansade natten lång. Helt galen tillställning men kan man förvänta sig något annat av ett järnjäng som bränner av en Oktoberfest redan i Maj ?

På Lördag var det dags att vara raggare för första gången i livet, cruising stog på schemat och efter lite grillning och några pilsner så var det bara att ta plats i en gigantisk Cadillac och bara åka med. Rätt trevligt måste jag säga om än lite långrandigt men absolut värt att prova på fler gånger, blev ett stopp på någon rockabillyspelning på vägen hem men av den kommer jag inte ihåg särskilt mycket då jag orerade fast redan ute på parkeringsplatsen. Kul helg helt enkelt !


Name in vain

Ja som ni säkert märkt så uppdateras inte bloggen speciellt regelbundet nuförtiden. Men det händer så mycket "irl" som ungdomarana säger. Hantverkare i huset , firmafest som ska anordnas, jobb, hockey-vm, gräsklippning och fan och hans moster. Men jag ligger och ruvar i vassen och snart är jag tillbaka med många fina tankar och reflektioner men tills dess så dunkar jag in Motörhead med biten "name in vain" från det lysande vaxet "March or die"


Polka-Metal

Jobbar jag inte så sitter jag apatisk framför tv'n och väntar på att jag ska åka och jobba igen.... Stoppa världen jag vill kliva av !! Men ikväll är jag ledig och hade planerat en liten utgång men jag orkar som mest småflina åt lite Polka-Metal när allt kommer omkring. Ha en trevlig helg ni som ska ut eller på annat sätt roa er lekamen !RSS 2.0