2 År

Bloggen som jag just nu inte bryr mig ett skvatt om fyller denna dag två år. Ja det måste ju naturligtvis firas och jag gör det på lokal. Ryska blinier av bovete med gräddfil, hackad lök och massor med löjrom till förrätt. Plankstek med spritsat och gratinerat potatismos och en kraftig cecarsallad till som varmrätt. Efter det en "grand dessert" med glass sorbet, mousse-trüffel parfait och massor av chokladsås...och till det ett par tre falskor rött förståss... Ha det bra för jag lider av njutnings-stress...Kapsyl av för bloggen för fan !


Tillfälligt avbrott !

 Jag är trött på internets ytliga fasad.Running free 2011

Åren går och den 25:e November fyller denna så kallade hårdrocksblogg två år !? Då är det fanimej dags att lägga ner tycker jag då spontant, mest för att det är lämpligt att göra ett värdigt bokslut på två-årsdagen men också för att det känns som att det är dags att dra sig tillbaka. Jag gillar ju att vara social "i det verkliga livet" och tycker att facebook är den största styggelsen som har drabbat pöbeln sedan Karl-Oskar fick sova i stutabåset. Men jag är så pass storsint att jag tycker ändå att det är trevligt att facebook fyller en slags funktion för så många så fejja på ni alla som gör det men jag tycker mest att det liknar skit.Detta för mig då så sakteliga in på det som jag vill ha sagt, kalla mig gärna gammalmodig, tråkig, bakåtsträvare eller bara bajskorv om ni vill det men jag finner någon slags mening med att sitta ner "face to face" och diskutera livet eller vad man nu vill diskutera det tillkommer så mycket bra ur gester och kroppspråk och det fascinerar mig oerhört mycket. Man får en bra dialog som flickan sa. 2011 har varit ett bra år i den meningen med att backstugesittarmentaliteten hos mig har varit som bortblåst helt och jag har verkligen levt som jag lär och det ska jag fanimej ha lite cred för trots att jag har msn-messenger:). Otroligt intressanta möten och lika många livsöden och historier har diskuterats och jag är tusen erfarenehter rikare. Skithäftigt om ni frågar mig, massor med nya upptåg och äventyr är planerade och jag ser fram emot varje minut.Därför så ska jag nog släppa bloggen och ge mig ut i livet på fritiden istället eller så tar jag bara paus på obestämd tid, livet är ju kort när allt kommer omkring. Ja vi får se hur jag gör den 25:e men just nu är bloggen är lika nedläggningshotad som SAAB. Men satan vilket tråkigt och djupt jävla inlägg ?? Tänker jag högt och låter fingrarna göra myteri ?? Slutligen då en liten hyllning som knyter an till rubriken: "Man ska inte laga nått som inte är trasigt" men det här ska fanimej Paul DiAnno också ha en stor skopa beröm för han har tagit nått gammalt och bra och gjort det modernt så till och med jag tycker det är bra...inte många som har lyckats med det ska jag då påpeka väldigt snabbt. .....Im running wild, im running free....Ghost

Ja då har vardagen kopplat ett grepp om tillvaron igen, satans helger att gå snabbt. Till helgen ska det jobbas så då blir det inga äventyr vilket liknar skit och känns lite tråkigt. Men det kostar pengar att leva och med jobb så kommer det in floss till hushållskassan och det är ju i sin tur bra så jag ska inte gnälla. Nåväl jag tänkte i alla fall överösa bandet Ghost med en hel skrälldus med superlativ när jag ändå är igång, låten Ritual går på repeat här hemma i stugan var och varannan kväll för det är mästerverk av rang. Länge sedan det bjuckades på så kvalitativ musik från ett "nytt" band. Det gläder mig och jag finner hopp inför framtiden varje gång jag exponerar hörselgångarna för detta eminenta band. Missade dom på Get Away och det grämer mig varje gång jag lyssnar på deras låtar. Tills dess att jag får se dom live så får jag forsätta läska mig på vaxet Opus Eponymous !
Järn

Hårdare än Tarzan ? Ja inte idag kanske men definitv igår, då var man man Dirty Ztizze så det hette duga. Lördagen tillbringades alltså på skjutbanan så man fick motionera järnen/puffrorna lite. Vid hemkomst blev det andra järn d.v.s ett par rejäla dragnaglar och en Herrmiddag av rang. Idag är man lite småsliten i vanlig ordning men helgen har varit till belåtenhet i alla fall.


Lördagens arsenal :
Princess of the dawn !

Är det Torsdag redan ? Fan va dagarna går fort och det är ju bra, synd bara att helgerna går ännu snabbare. Fick en trevlig liten inbjudan till ett litet event i helgen som jag ser fram emot men mer om det imorgon. Sitter och slösurfar framför datorn en stund nu innan det är dags för att ge sig av till kneget och bränna av ett"graveyardshift". Hittade ett klipp från U.D.O i Sundsvall och givetvis så måste jag ju bjuda på det så ni vet vad ni missade ni som inte var där....
RSS 2.0