Showtime

Ikväll ska det röckas hårt till Zebulon plus support. Först ska jag bara jobba till kl 22 sen bär det av på spelning. ROCK ON !Thank you Mr Daniels..

Ohoj Seglarvänner, hårdpoppare och högt ärade kamrater. Idag är det inte en vanlig Torsdag utan en liten speciell Torsdag då jag nämligen behagar vara ledig imorgon Fredag. Skönt som fan ska det bli och kvällen skall ägnas åt att röja bort gammalt virke medelst grannens fyrhjuling och vagn. Sedan ska jag öppna ett par kalla och bara ta det lugnt... Farbror är lite trött, farbror är lite sliten.New ZAKK WYLDE Signature Guitar

ZAKK WYLDE Har i dagarna släppt sin nya signaturyxa... EMG Mickar och det igenkänliga mönstret gör att man inte kan ta fel. Låter säkert mustigt och bra... jag vill ha !Songs from the crypt

I helgen är det gigtime för min gamla orkester Zebulon och givetvis så kommer undertecknad vara där för att lyssna. Det var i sanning ett lyft för orkestern att jag klev av tåget och jag förväntar mig ett snortajt kapell på scenen på Lördag. Afterlife och Son of a gun står för supporten men av dessa kommer jag inte att få höra något av eftersom jag ska jobba till 22 först. Nåväl det kommer bli kul att få svänga några bägare och rocka hårt till långt in på småtimmarna. Ja det är väl typ det jag sitter och läskar mig på just nu bland jobb, ungar, renovering och all göra som ingår när man är hemmansägare med pelletsbrännare. All i can say is that my life is pretty plain...

No Retreat, No Surrender

Måndag igen... BLÄÄÄÄ !!. Helgerna går för fort som flickan sa. Nåväl det har varit lite prat och mycket verkstad i helgen i alla fall.  Effektivitet har varit helgens ledord, förändringens tid har gått in i steg två. Lyssnade som utlovat på Accepts senaste vax och det var i sanning i en värdig uppföljare till Blood of the nations. Episka riff, hockeykörer och extra allt, kort och gott klassisk metal precis som jag vill ha den. Perdy !Twist of fate

Ja då var det Fredag igen.. Äntligen !!. Denna helg ska gå i förnyelsens tecken och rustning av ett stycke sovrum står på agendan. Spackling är gjort och målning och tapetsering står på morgondagens agenda. Skönt att komma igång då halva huset inom snar framtid ska få sig en duvning. Köket står på tur... Men ikväll ska det inte göras många knop, Fredagsmys med barn och "kapsyl på" är det som gäller ikväll.


Ska även lyssna på in mig på Accepts nya vax Stalingrad som jag bara har hört idel goda ord om än så länge. Trevlig helg !"30 Years of thunder"Den 21 September 1982 spelade W.A.S.P. sin första show på Troubadour i Los Angeles. 30 år senare startar bandet sin jubileums turné "30 years of Thunder" i England och sedan över hela världen. Denna världsturné kommer bli det största spektakel W.A.S.P. någonsin skapat.

På denna turne kommer W.A.S.P. göra hela 11 spelningar i Sverige, förband är svenska BADMOUTH. "30 years of thunder" - Utlovas bli den bästa och största W.A.S.P. världsturnén någonsin!

Den 12 Oktober skall detta bevittnas på plats i Sundsvall.... Längtar redan. Im a wild child


Sweeth tooth

Jag är inte så mycket för bakverk men det här är i sanning en jävligt grym tårta som någon lycklig Amerikan har fått...
TGIF !

Äntligen Fredag ! Hur många gånger har man inte nött denna frasering och aldrig blir den till leda. Som så många gånger förr så har det varit mycket jobb denna vecka samt en hel del trädgårdsarbete hemma på mitt gods stora Walla, vårbruket är igång. Denna helg skall tillbringas på hemmaplan och det ska bli så skönt att bara gå hemma och känna mig som den baron jag trots allt är. Kapsyl av blir det vid 18 blecket ikväll och sedan ska det porla som en vårbäck ned i strupen och härmed önskar jag eder alla en trevlig helg !


He's Back !

Boktips nummer 2 är "Welcome To My Nightmare: The Story Of Alice Cooper" som släpps den 13 Juni, kan bli intressant läsning på stranden i sommar kanske..


Sad but true...

Här kommer ett litet boktips :"Metallica: The Early Years And The Rise Of Metal" med releasedatum den 28 Maj.Breaker

Jävlar vilken set-lista Accept bjöd på i Paris häromsistens... 22 låtar och idel guldkorn. Sjukt glädjande att se att både Monsterman och Aiming high är tillbaka på repertoaren. Grymt !!

01. Hellfire (new song)
02. Stalingrad (new song)
03. Restless And Wild
04. Living For Tonite
05. Breaker
06. Son Of A Bitch
07. Bucket Full Of Hate
08. Monsterman
09. Shadow Soldiers (new song)
10. Guitar Solo (Wolf Hoffmann)
11. Neon Nights (extended version)
12. Bulletproof (extended version)
13. Losers And Winners
14. Aiming High
15. Princess Of The Dawn
16. Up To The Limit
17. No Shelter
18. Pandemic
19. Fast As A Shark

Encore:

20. Metal Heart
21. Teutonic Terror
22. Balls To The Wall


GLAD PÅSK !RSS 2.0