Tiderna förändras...


Accept jobbar på nytt vax.

Vi tar ett litet hopp från Udo Dirkschneider till nuvarande Accept....


Efter den enorma framgången för Accept's comeback album, "Blood of the Nations", och tillhörande World Tour som bestod av mer än 180 spelningar runt om i världen så har nu bandet dragit sig tillbaka från scenen för att börja arbeta på deras nästa CD .Bandet håller för närvarande på att skriva material till sitt nya studioalbum som kommer att släppas under våren 2012 och det kommer återigen att produceras av den brittiske producenten Andy Sneap. En glädjande nyhet för mig då "Blood Of The Nations" i mitt tycke är årets hårdrocksalbum. Sen var dom ju jävligt bra live på Get Away i somras också !Tirsor

Min bloggande broder Micke har ju entreprenörsanda och har således startat ett stycke webshop där han kränger tirsor av egen och andras design. Så surfa nu bums in och sätt sprätt på en del av lönen..Klicka på bilden eller typ här. Rock On !Nordfest .... 7 - 8 Oktober

Biljett köpt - Check !

Hotellrum bokat - Check !

Tågresa fixad - Nix !Ja hur som helst så är det bestämt, bokat och klart att det bär av till Sundsvall den 8 Oktober. Det går inte att vela eller fundera för då står man snart utan både biljett och hotell. Ska bli så jäkla gött att få sig en ordentlig dos hårdrock igen och i sin enfald trodde man ju att säsongen var slut efter Skogsröjet men då dyker detta lilla event upp som en helt otippad joker i leken.Synd att man inte hinner upp redan den 7:e då Chris Holmes spelar med sitt band Where Angels Suffer. Men man får ju ändå vara nöjd att man kommer dit på Lördag och kan beskåda det som för mig lockar mest, nämligen Udo Dirkschneider.


Dirken har jag missat tvenne gånger dels på Rockweekend för två år sedan samt på Skogsröjet i år, så nu jävlar ska jag se Dirken kosta vad det kosta vill. En annan sak som gör en egoistisk soffliggare som mig otroligt nöjd är att Scandic Hotell City råkar ligga vägg i vägg med lokalen där själva "festivalen" äger rum. Otroligt bekvämt och bra. Styrkt och med spänd förväntan över att få åka så kommer jag nog framöver att orera hårt kring Udo och Accepts gamla dängor här på bloggen.


Accept - Head Over Heels

Här ska ni få er en redig Tisdags-stänkare av rang !. Sjukt bra !!!!!

Spurting in the dark head over heels
Overheated heart head over heels
Treating it so hard the spurting feels
Everyday, every night
..
Söffa + Tattarmacka = Söndag

Hämtpizza och söffläge är fina Söndagar det men det blir det inte förens kl 22:30 ikväll i mitt fall, sitter på kneget nu och längtar hem till söffan och tv'n. Blev en spontan grillsittning hos en granne igår och jag känner mig lite småsliten om sanningen ska fram. Skönt att man är ledig imorgon iaf så man kan sova länge och bara rassla omkring och läska sig. Funderar på att släpa mitt beniga arsle till Sundsvall den 8 Oktober för att beskåda U.D.O eftersom jag missade honom på Skogsröjet, och har man sett Accept i år så känns det naturligt att toppa det med lite U.D.O. Men vi får väl se vad som händer och om någon vill hänga på för själv åker jag inte :) Ha en fortsatt rejäl SöndagSurt sa räven...

Ja då är det helg igen och precis som förra helgen så ska denna gå i arbetets tecken, det ska jobbas hela helgen.
Men då kommer det ju i alla fall in lite mer floss till läsk-kontot och jag kan således heller inte spendera de stackars korvören som är kvar på kontot i dagsläget. Så med dessa ord önskar jag er alla oavsett om ni ska jobba eller bara läska er en trevlig helg.
Maiden Japan

Sedan de båda Iron Maiden konserterna som skulle varit i Tokyo i Mars blev inställda på grund av den massiva jordbävningen och tsunamin som ödelade Japans nordöstra kust,har de brittiska heavy metal-legenderna donerat intäkterna från försäljningen av den Japanska turne-tirsan från webbshopen (dvs. tirsan utan turnédatum på) till en välgörenhetsorganisation för att hjälpa offren för jordbävningen. Bandet gjorde samma sak med beståndet av tirsor som skulle säljas på plats i Tokyo (dvs tirsan med turnédatum på). Den välgörenhetsorganisation som MAIDEN skänker stålarna till är det Japanska Röda Korset. Allt som allt så blev det 57,000 dollar som nu det Japanska Röda Korset får till sitt förfogande.
UP THE IRONS !


The Chosen Few

Ett flott vax att ha i samlingen är "The Chosen Few" med Judas priest som släpps den 11 Oktober.
Bara så ni vet :)

"The Chosen Few" track listing:

01. Diamonds And Rust (1977) - chosen by Joe Elliott (DEF LEPPARD)
02. Dissident Aggressor (1977) - chosen by Steve Vai and Geoff Tate (QUEENSRŸCHE)
03. Exciter (1978) - chosen by ACCEPT
04. Beyond The Realms Of Death (1978) - chosen by Lars Ulrich (METALLICA)
05. Delivering The Goods (1979) - chosen by Kerry King (SLAYER)
06. The Green Manalishi (with the Two-Pronged Crown) (1979) - chosen by David Coverdale (WHITESNAKE) and Randy Blythe (LAMB OF GOD)
07. The Ripper (1979) - chosen by Ozzy Osbourne
08. Victim Of Changes (1979) - chosen by James Hetfield (METALLICA)
09. Breaking The Law (1980) - chosen by Lemmy (MOTÖRHEAD)
10. Rapid Fire (1980) - chosen by Vinnie Paul (PANTERA, HELLYEAH)
11. Grinder (1980) - chosen by Zakk Wylde (BLACK LABEL SOCIETY)
12. Living After Midnight (1980) - chosen by Alice Cooper and Geezer Butler (BLACK SABBATH)
13. Screaming For Vengeance (1982) - chosen by Slash (GUNS N ROSES)
14. You’ve Got Another Thing Coming (1982) - chosen by Klaus Meine (SCORPIONS) & Corey Taylor (SLIPKNOT)
15. The Sentinel (1984) - chosen by Chris Jericho (FOZZY)
16. Turbo Lover (1986) - chosen by Jonathan Davis (KORN)
17. Painkiller (1990) - chosen by Joe Satriani


Deja vu

Feels like i've been here before.... Jöbbar övertid idag och tjänar lite extra floss som sedermera skall spenderas på lite miljöombyte. Nog om detta det är ju trots allt Lördag och vad passar väl bättre än lite Iron Maiden ? Dagens och helgens melodi får helt enkelt bli "Deja vu" av och med Iron Maiden. Trevlig helg & UP THE IRONS !!

Rise To Remain

Slit och släp och alldeles för lite ork. Jag behöver åka bort känner jag, det är alldeles för lite miljöombyte i mitt liv det är då ett som är säkert. Men i brist på både ledighet och likvida medel så får man vackert sitta hemma i sin egen lortkommun och vara så glad man kan ändå. Men nu när jag har lyckats med kraftprovet att "logga in" på bloggen så ska jag väl ändå skriva om något mer intressantare än min trötthet. Känner ni till Austin Dickinson ?


Vän av Maiden räknar väl genast ut att det är Bruce Dickinson's avkomma vilket det också är och han har i dagarna (med sitt band Rise To Remain) släppt en debutplatta med namnet "City Of Vultures". Unge Herr Dickinson står givetvis för sången i denna orkester och han gör det med bravur, så jag rekomenderar alla nyfikna att klicka typ här så kan ni provlyssna på spåren från deras nya vax och bilda er eran egen uppfattning om den saken.... mina trogna läsare jag ger er "Rise To Remain"

RSS 2.0