Gitarrhjälte

Alla band med lite självaktning har en gitarrhjälte och det har Overturner också, jag ger er Sven Larsson eller Henry Hellraiser som han heter i våran orkester. Enjoy !

Jobb, jobb & jobb

Å utanför flyger hela livet förbi....Glad påsk på er hårdpoppare !

Själv så ska jag jobba och i och med det så har jag jobbat jul, nyårshelg och nu påsken. Men i Midsommar då jävlar i min låda ska jag vara ledig och oanträffbar så det så.
Utmanad och Utmattad

Nyss återuppväckt från dödens magsjuka och helvetets vrede så har jag orkat masat mig till datorn.
Från den skånska möllan och min rockande broder Micke så kom det en utmaning....Utmaningen går ut på att man ska berätta åtta saker om sig själv och
sedan skicka vidare utmaningen till åtta andra bloggare.
Här kan ni läsa åtta saker om mig:1. Jag är rädd för: samma sak som nog alla föräldrar,
att något ska hända mina barn.

2. Jag vet inte vad: eller var livet är på väg och det skrämmer mig

3. Jag har haft: mycket otur här i livet

4. Jag har ingen aning: om varför jag har haft så mycket otur ?

5. Jag är en expert: på talets gåva

6. Jag drömmer: om pengar, lycka och rikedom

7. När jag är: ensam så blir jag rastlös

8. Jag är inte: särskilt bra på att vara ensam för långa stunder, två veckor utan ungarna är tortyr !Eftersom att alla redan verkar ha gjort den här utmaningen och jag är den som blir sist vald i fotbollslaget ;) så lämnar jag den här utmaningen öppen för allmänheten.


Massive Dynamics

Hjälp denna grupp att få redigt med röster så blir alla glada.
Klicka här eller på bilden bara så kommer ni till rätt ställe för att rösta.bibleblack

Ibland måste man sota ur systemet till brutal musik så jag släpade mitt beniga arsle till staden igår och tittade på bibleblack. Det var bra som fan och ett jävla ställ så får ni chansen att se dom så ska ni göra det. Horns up !


Can I Play With Madness ?

Hattar, parader och folkets jubel, det är ju Fredag för bövelen!. Helgen skall spenderas på ägorna som ska få sig en rejäl duvning och uppstofering efter vintern. Kompanjonerna denna helg som ska göra mitt dagliga verk lite roligare är "Herr Låda Af Starköl" och "Kamrer Bergsprängare". Men alla ni som har vägarna förbi "Villan på Valla" är naturligtvis välkommen att titta in och få er både en dos Iron Maiden och en kall, är ni riktigt trevliga får ni mat och potatis också :). Fredagens låt får naturligtvis bli som rubriken i detta inlägg "Can i play with madness" från det mästerliga vaxet "Seventh son of a Seventh son" av och med Iron Maiden.

Trevlig helg och Kapsyl av !

Give me the sense to wonder
To wonder if I'm free
Give me a sense of wonder
To know I can be me
Give me the strength to hold my head up
Spit back in their face
Don't need no key to unlock this door
Going to break down the walls
Break out of this bad place....
The Darkness

Vi går mot ljusare tider och snart är det festivaldags , ja snart och snart men det är då närmare nu än det var igår. I sommar ska jag kolla in The DarknessGet Away Rock Festival som är ett i sanning mycket kompetent svänggäng. Ha en bekväm Torsdagskväll alla hårdpoppare & Rock OnEd Force One

Ja då har jag hittat till bloggen igen och detta inlägg vill jag delge er eftersom det skapar en "craving" av rang. Mannen med världens bästa jobb d.v.s Maidens officiella fotograf John McMurtrie har varit på turné med bandet sedan Ed Force One först tog till skyarna i januari 2008, han har inte bara fotat Somewhere Back In Time World Tour, utan också den nuvarande The World In 66 Days - The Final Frontier Tour. Denna omfattande dokumentering kommer inom kort att göras tillgänglig i form av en inbunden IRON MAIDEN fotobok.


"OMBORD Flight 666" kommer att ges ut av Orion Books senare i år och kommer innehålla hundratals fantastiska bilder som ger en exklusiv, bakom kulisserna-bild av turneérna. Många av bilderna kommer att åtföljas av beskrivningar, vilket gör att läsaren i första hand får en inblick i livet ombord på Ed Force One och ger en visuell resa in i Maidens verklighet. VILL HA !!!A Metal Blast From The Past

Jag har bloggtorka, har så mycket annat stissande att stå i nu att bloggen får gå i "stå" som det så fint heter ute på landet där jag bor. Läste att min bloggkollega "radiogirl" var i samma sits så då är ja i alla fall inte ensam. Nåväl i brist på annat så kan jag väl egoboosta lite till och länka till ett tidigare inlägg om Overturner där jag bjuder på bilder av undertecknad och en till video från senaste giget. Klicka på bilden bara :) 


OVERTURNER

Varför ? Jo jag vill vara i bild för en stund :)Vårkänslor ?


You're no different

Angående gårdagens inlägg så kan jag svara direkt på de två fina kommentarerna jag fick...på fråga A svarar jag: Att jag skulle frossa i hummer och vaktelägg var naturligtvis ett Aprilskämt. På fråga B svarar jag: Visst har jag ett bra och relativ roligt jobb men jag hade hellre varit ledig om jag fick välja. Rätt lugnt här på kneget än så länge så jag spisar Ozzy Osbourne så det knakar i väggarna, min kollega är inte lika entutiastisk över mitt val av artist och låtar men hon lär sig nog uppskatta den gode Ozzy innan arbetsdagen är över. Dagens bit är såklart "you're no different" från vaxet "Bark at the moon". Förbannat bra text på den här låten måste jag säga. Nåväl ha en fortsatt trevlig helg.Slit & släp..

Inget fryntligt och alkoholromantiskt inlägg från undertecknad denna Fredag för helgen kommer gå mig relativt omärkt förbi, det ska jobbas hela helgen. Materiell lycka, hummer och vaktelägg kostar och jag har i sanning slösat med likvida medel så det är nog bra för mig att jobba den här helgen. Imorse fick jag äntligen igång bredbandet hemma så nu kan jag göra som de flesta andra jag känner d.v.s sitta vid datorn och tv'n och kura och helst inte gå utanför dörren. Den gamla fina titeln "backstugesittare" har verkligen fått en renässans i och med internets intåg i vardagen. Men nog om detta nu är det "uppåt framåt" som den gode grannen East Hill så klämmigt brukar uttrycka det. Ta gärna en kall eller fem åt mig i helgen alla ni som har Kapsyl Av ikväll.


RSS 2.0