Beyond The Maiden

Jag vet att jag har tjatat om detta vax många gånger i ztizzebloggen och jag gör det igen med risk för att bli tjatig. Beyond The Maiden med Paul Dianno är naturligtvis vaxet jag tjatar om, det är i sanning ett praktexemplar av rang när det gäller oväntade top-notch skivor. Jag kan inte ösa nog med superlativ över den mannen även om jag då och då får mothugg att han sabbade sin karriär med knark och stölleprov, men det valet gjorde han och av det han har producerat efter maiden skäms inte alls för sig tycker jag. Så alla ni som inte har exponerat hörselgångarna för detta eminenta vax skall bums söka upp det på Spotify och ge vaxet en ärlig chans. ROCK ON !!


"Aces Up My Sleeve - The Collection"

Jobb, jobb och jobb.... slit och släp.... när man inte har något jobb så vill man ha ett jobb och när man har ett jobb ja då vill man vara ledig. Nåväl man ska väl inte klaga utan vackert rätta in sig i ledet och jobba på tills man stupar. Nog tjatat om det , jag gick igenom mina cd-skivor i helgen och förundrades över hur många samlingsskivor med Motörhead jag har i min ägo.

 

Det är i princip samma låtar på alla skivor och därför blev jag förvånad när jag läste att Motörhead ska släppa ännu en samling med namnet Aces Up My Sleeve. När jag sedan såg vilka låtar som skulle vara med på skivan så förstod jag ingenting... Det är ju i princip samma låtar som på alla andra samlingsskivor som har släppts under årens gång.... Men redigt omslag är det i alla fall.

01. Ace Of Spades (album version)
02. Bomber
03. Iron Fist
04. Leaving Here
05. Killed By Death
06. Louie Louie
07. Stay Clean (album version)
08. Overkill
09. Please Don't Touch
10. Dead Men Tell No Tales (album version)
11. The Chase Is Better Than The Catch (album version)
12. Eat The Rich (album version)
13. I Got Mine (album version)
14. Nothing Up My Sleeve
15. Heart Of Stone
16. Motörhead (Live)
17. Damage Case (album version)
18. (We Are) The Roadcrew (album version)
19. Shine
20. Iron Horse / Born To Lose (live)


Boosta upp med metal !


Wild Child

Tröttnar aldrig på den här låten.... Attans så bra den är !!!


ACCEPT - Blood Of The Nations

Har just lyssnat igenom Accepts senaste vax Blood Of The Nations och jag måste säga att det var inte alls fy skam. Visst jag gillar ju Udo skarpt men nu är inte han med och man får vänligt rätta in sig i ledet och gilla läget. Herr Mark Tornillo som just nu står för skönsången låter kusligt likt Paul Dianno tycker jag ..fan man skulle kunna tro att man lyssnar på Living Dead med Dianno ibland. Ja det är i alla fall vad jag tycker.....favoritspåret från Blood Of The Nations är utan tvekan Beat The Bastards men även Pandemic svänger riktigt gött......


Hög standard...

Ohoj !! Ztizzebloggen är kanske inte världens bäst uppdaterade hårdrocksblogg för tillfället och det beror helt på att jag har fått ett nytt jobb och just nu går en utbildning. Den tar knäcken på mig och jag är helt sonika rädd för allt vad datorer är när jag kommer hem på kvällarna. …..... MEN nu sitter jag här med en kall och vill för er förtälja att jag ska spela med ZEBULON på endagsfestivalen RPN imorgon Lördag 21/8. Vi headlinear och kommer sätta en hög standard …. ROCK ON & TREVLIG HELG !!!


RSS 2.0