L.O.V.E. Machine

Ja då var helgen ett minne blott. På Fredagen var det AW och Lördagen tillbringades i skärgården med något så exotiskt som "lyskväll" det är kort och gott att alla ställer ut marshaller på kobbar och skär så det lyser mysigt och fint. Det grillades och vi hade det sjukt trevligt, jag fick äran att kampera med två gamla bandkamrater från Zebulon och deras fantastiskt trevliga "Entourage" i en sjöbod vid havets strand. Trevligt som tusan och dagen efter så sjöng vi alla "E.B.B.E all i need's my love machine". En otroligt lokal version av WASP's fantastiska låt LOVE machine. Ja hur som helst så har det varit en trevlig helg och jag önskade att den inte hade tagit slut så fort... Nu är det en lång arbetsvecka igen *suck*
I Celebrate Fridays

Idag är det Fredag och helgen är som ett oskrivet blad. Ikväll blir det afterwork men i övrigt kommer jag inte göra många knop den här helgen, har inte varit hemma på två helger så det ska bli skönt att bara ta det lugnt på hemmaplan. Igår fyllde ju Rob Halford 60 pannor och bara det kan ju vara värt att fira ikväll om man inte har något annat att fira, vi kommer i alla fall att höja en bägare för honom ikväll på afterworken. Helgens melodi får därför helt sonika bli "Living after midnight" av och med Judas Priest. Trevlig helg på er , KAPSYL AV ! VERKSTÄLL !
Marshall Lockjaw

Jag vet att jag redan har skrivt det jag ska skriva nu i ett tidigare inlägg men eftersom det var i nådens år 2010 och datumet var den den 13 Januari så har både trogna läsare inklusive undertecknad glömt bort det och därför förtjänar denna eminenta låt som jag ska orera om ett inlägg till. Alla har vi våran top 10 lista med låtar som vi anser som bland det bästa vi har hört och den listan kan ibland uppdateras eller se lika ut under lång tid men på min top 10 lista så ligger i alla fall den här låten stadigt och som rubriken skvallrar så är det ju "Marshall Lockjaw" som jag syftar på. Paul Dianno hade ju som sagt ett band med det passande namnet Killers och det var med dom som detta mästerverk knåpades ihop och spelades in. Ni som ännu inte har hört detta mästerliga epos till låt så kan jag bara be att ni offrar fyra minuter och trettiosex sekunder av er tid och låter era hörselgångar få exponeras av "Marshall Lockjaw" av och med "Killers - Paul Dianno".Skogsröjet 2011, Äre sprättavstånd ?

Jag skriver bara W.A.S.P ! Precis som Accept regerade Get Away Festival i Gävle så totalägde Blackie Lawless hela skogsröjet. Satan i gatan så bra det var.  Jag missade ju i.o.f.s hela Fredagskvällen eftersom jag söp fast i Finspång rätt snabbt efter ankomst och jag har väl sällan haft sådan blyfot när jag kört bil som i Fredags när vi skulle åka ner till Finspång. Låg i ytterfil hela tiden och marschfarten var sällan under 160 km/h, fick t.o.m bromsa rätt duktigt när helt plötsligt staden Norrköping dök upp som gubben i lådan efter E4:an och där skulle man ju tydligen svänga av.Nåväl det var sjukt trevligt att få tillbringa helgen bland goda vänners lag och toppa med en fantastisk Lördag som både bjöd på galet bra musik och vackert väder.


Men i Söndags och idag har jag varit sliten som det as jag är, det kostar att stänka på som om det inte fanns en morgondag samt att släpa sitt beniga arsle längst fram på en WASP-spelning, kändes som jag hade blivit överkörd av en bil på Söndagen men det var det i sanning värt. Träffade min bloggande broder Grimgoth och jag har t.o.m snott bildbevis från hans blogg. Själv hade jag lyckats ta två bilder och dom är så suddiga så jag ser knappt vad dom föreställer. Men jag har ju mina minnen !?! och tack och lov att det finns folk som är stadig på hand och kan sköta både kamera och lägga ut det på tuben. Jo förresten jag köpte ju en lika tirsa som Blackie har på sig på scenen också, tjusigt ska det vara :)
Undertecknad och den mycket sympatiska och trevliga Grimgoth 


Svarten Laglös

Jag laddar rejält inför helgen och exponerar mina hörselgångar för WASP mest hela tiden. Skogsröjet bjuder sannerligen på en helt godkänd line-up i år och det ska bli sjukt roligt att man kommer iväg dit i år. Håller på och packar lite lätt för jag drar direkt efter jobbet på Fredag och det blir en bilfärd på ca 5 timmar innan jag kommer fram. Eftersom jag är så gammal och sliten och tält inte är att tänka på så kommer jag att inkvartera mitt beniga arsle hos en polare i Finspång. Fan va gött det ska bli att få gå på lite festival igen det kommer sannerligen att göra mig gott.
Ztizz & Stress

Mycket att stå i innan helgen då det bär iväg till skogsröjet . . . .


Sing it out loud !

Äntligen Fredag ! Jag har jobbat som ett as i två veckor näst intill i sträck och behöver således vila min trötta lekamen nu. Helgen kommer att tillbringas på hemmaplan och jag tänkte få lite gjort av allt jag skulle göra på semestern som inte blev av. Ett par kalla Heineken och lite lugn och ro kommer göra mig gott. I övrigt så går man mest och längtar tills nästa helg då det vankas skogsröj om nu allt går i lås. Tråkigt inlägg men det blir inte roligare än så här denna Fredag i Augusti. Trevlig helg på er och "kapsyl av"Der Trommler

Att spela trummor är förbaskat roligt det kan ni fråga mina kära bandmedlemmar att dom vet att jag tycker. Jag trakterar bas och gitarr till vardags men så fort tillfälle ges att få sätta sig bakom trummor och rassla loss så tar jag det. Kanske man skulle köpa sig ett gammalt nybörjarset att hålla ångan och värmen uppe med i vinter ? Jag tror tamejfan att jag ska göra det. Annars händer inte mycket jag jobbar mest och när jag är hemma så slår jag mina egna soffliggar-rekord med hästlängder. Hoppas som fan att allt klaffar inför skogsröjet och att jag kommer ner för det skule göra mig (och Grimgoth) gott att få dra några kalla till bra musik :).


RSS 2.0