Krya på dig, Ronnie James



Vi här på bloggen har liksom den övriga civiliserade världen nåtts av nyheten att Ronnie James Dio, ”den lille mannen med den stora rösten”, har drabbats av magcancer!
Men givetvis kan en sådan nedrig och usel åkomma inte ta musten ur en man som ivrigt poserar med svärd på bilder och gör ”djävulstecknet” med bergfast regelbundenhet. Till det krävs hårdare papper!!

Enligt uppgifter ska den forne Elf/Rainbow/Black Sabbath/Dio/Heaven and Hell sångaren nu ha påbörjat behandling på Mayo kliniken, ett av USA:s främsta sjukhus.   

Med största säkerhet så  dyker nog gubben upp på en scen nära dig inom en snar framtid och sjunger om regnbågar!!

Kill the Dragon, Ronnie James!!!

Kommentarer
Postat av: Jonas igen...

Nu blev jag lite ledsen...mannen som allt han rörde

vid blev guld mellan mitten på 70 till 86 får inte knäckas av den där jävla sjukdomen.

Han är ju ändå mannen som gjorde att Black Sabbath

under 3 år var grymt bra...säger bara Die Young och Neon Knights..vicka låtar..

2009-12-11 @ 15:50:22
Postat av: Georg Hendrix

Igår såg jag en intervju med Eric Bloom (sångare och frontman för Blue öyster Cult). Tydligen spelade/gick han på samma klubb(ar?) som Ronnie James Dio innan Electric Elfs.. på mitten av 60-talet och när Eric Bloom påminde Ronnie James Dio om det många år senare sa Dio bara skojsamt "don't remind me of all that", men Eric Bloom konstaterade att Ronnie James Dio var skicklig redan då!



Idag är Ronnie James Dio död, vilket verkligen är synd då han faktist levde hälsosamt till skillnad från Lemmy Kilmeister, Keith Richards och alla andra som inte gjort en nyttightet på över 30 år. Men han förblir the MAN ON THE SILVER MOUNTAIN! =)

2010-12-30 @ 09:53:40
URL: http://georg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0