Music Matters - Iron Maiden


Nobody's gonna change me...

Var ska man vara nu ? Jo på Sweden Rock såklart ! Är jag där ? ICKE !! Men jag läser tamejfan allt som finns att läsa om festivalen och följer slaviskt både Aftonbladet och Expressens bevakningar och jag plöjer recensioner och videos så det känns ändå som att jag har rätt bra koll på vad jag missar. Fan va flott det hade varit att få se Judas Priest men så blev det inte. Jag är ledig idag men jobbar imorgon kväll så jag ska passa på att njuta som det as jag är hela dagen och det är tamejfan inte långt till "kapsyl av" snart känner jag.



Vädret är guld, sällskapet ännu bättre men jag är i alla fall lite avundsjuk på alla som är på Sweden rock och förlustar sig och avnjuter den bästa musik som finns nämligen metal i alla dess former. Hårdrocksbloggen ztizze saluterar alla metalheads från hemmaplan idag och jag slänger givetvis in Ozzy's fantastiska låt Crazy Babies där Zakk Wylde bjuckar på ett av i mina ögon skönaste riff som finns....introt är tamejfan magiskt. Rock on , Kapsyl av , Ha det gött !!





kicking back don't make it

Plötsligt så faller allt på plats, det är fan någon mening med allt som sker för just nu så rullar det på som tåget. För mycket jobb men annars så är det tamejfan roligt att vara jag just nu. Det ska ju bli kanonväder i helgen och imorgon är det grillpartaj hemma på Valla med trevligt sällskap. Jag slänger givetvis in en Motörhead-stänkare som får gå som ett mantra genom hela helgen...


Trevlig helg och långledighet på er, själv jobbar jag i kväll och hela morgondagen sen är det två dagar ledigt.


I'm living on an endless road
Around the world for rock and roll
Sometimes it feels so tough
But I still ain't had enough
I keep saying that it's getting to much
But I know I'm a liar
Feeling all right in the noise and the light
But that's what lights my fire


Hellraiser, In the thunder and heat
Hellraiser, Rock you back in your seat
Hellraiser, And I'll make it come true
Hellraiser, I'll put a spell on you....


RSS 2.0