Rock n roll remedy

Allting löser sig sa flickan och sket i vasken, nu är det så gott som klart att jag ska släpa mitt beniga arsle till Skogröjet om två veckor. Blir dock endast en visit på Lördagen eftersom jag jobbar på Fredag och då inte hinner ner i tid så jag lägger krutet på Lördagen med W.A.S.P & D-A-D istället. Denna helg jobbar jag monsterpass så det är bara att bita ihop och köra på. Slänger in Bullets stänkarlåt Rock n roll remedy som får bli helgens mantra... 

Over and out !


Rutiner

Ja då sitter man på kneget igen och konstigt nog så känns det skönt. Det måste ju helt enkelt betyda att man känner sig nöjd med semestern !? Trodde väl aldrig att jag skulle tycka det var skönt att gå tillbaka till jobbet efter semstern, men det gör jag. Sista veckan på semestern så smakade inte ens ölen speciellt gott och man var mättat på grillmat och dagdriveri så nu är det skönt med lite vardagsrutiner igen och bloggen kommer bli uppdaterad oftare. Just nu planerar jag för fullt på att ta mig till skogsröjet i Augusti men inget är klart ännu så jag får återkomma om den saken. Trevlig vardag på er eller ni kanske fortfarande har semester !?


Get away !

Pappa Ztizze har ju nämligen varit ut och luftat sina hårdrocksvingar på Get away Rock Festival som jag nämnde i tidigare inlägg. Finns väl egentligen inte mycket att orera om förutom att jag härmed utnämner Bullet till prinsar och Accept till kungar på Get Away, finns inte många som hade så fin publikkontakt som dessa två band.


Visserligen hade jag orkat släpat mitt beniga arsle ända fram till scenkanten så de hade ju lite att leva upp till om man säger så :-). Hade otroligt svårt för själva festivalområdet på get away, man får liksom inte den där "open air" känslan hur man än försöker. Vi hade "base camp" på Brynäs där vi visserligen motarbetades hårt av arga tanter som gjorde allt för att vi skulle förpassa oss därifrån men vi bjöd ut dom på grogg sen gav dom sig....dom kom inte ut och drack grogg men dom förstod nog att vi inte tänkte gå förrens groggen var slut.


Men som Backyard Babies predikar så "makin enimies is good" fick bli paradnummer blandat med "Bite the bullet" fast vi är ju snällare än en blind cockerspaniel så det var ju aldrig några "hard feelings" mellan generationerna. Fick några sköna nya bekanskaper iaf ...Skåne, Jens, Sigge och fan allt vad ni hette vi syns här hemma på Stora Valla i höst.


Skogsröjet ?  Anyone ? .... MO HAH HA AH AHH AHASemesterdvala

Tjosan hejsan svejsan "the ztizzmeister" har hittat datorn igen. Det var typ sjuhundra år sedan jag skrev ett blogginlägg och detta beror enkom på lättja. Sista veckorna innan semestern var det kaos på jobbet och det skulle jobbas övertid och stås i så då fanns det ingen ork att blogga sen kom semestern och då gick jag in i en semesterdvala av rang och guds nåde. Tittar in lite nu på bloggen och vill bara meddela att jag mår som en kung och njuter till fullo av semestern.


Var på Get Away Rock Festival i helgen och det var "awesome" som ungdomen säger men mer om det i nästa inlägg som kommer inom snar framtid... Ha det gött därute i sommarvärmen och tack för alla kommentarer jag ska läsa ikapp era bloggar nu. Horns Up !RSS 2.0