Time..... it takes time.

Tid är ett fundamentalt begrepp i vår tillvaro som är svårt att definiera, och frågan om dess natur är något som har engagerat vetenskapsmän och filosofer i alla tider.


Min tid fördelas åt jobb och åter jobb, har jobbat en tvåveckors period nu med en dags ledighet. Gissa om jag har längtat efter den här helgen, två dagars sammanhängande ledighet känns numera som något oförskämt lyxigt än som en "vanlig helg". Jag ska väl i princip försöka göra så lite som möjligt och eftersom det ska bli bajsväder så kan man ligga på soffan utan dåligt samvete att man borde vara i trädgården och komma ikapp med vårbruket. Jag ska grilla på Lördag även om det så snöar, regnar eller drivisen drar in så ska jag grilla, prickade ju så fint in att jobba hela förra helgen som var varmast på hela året, så när en annan är ledig ja då kommer ju både kyla och permafrost som ett brev på posten. Blir oplanerat barnfri ikväll så det kommer bli "kapsyl av"och Fredagsmys med några kalla pilsner, plankstek, chips & dip det är då ett som är säkert. Hoppas ni får en grym helg !


Little Ozzy

Eftersom jag själv är gammal tribute-räv så var det med nöje jag betraktade följande klipp där Ozzy imitatören Little Ozzy brände av "mama i'm coming home" inför Sharon Osbourne på America's got talent.

@ Work

Sjukt mycket att göra, hinner inte ens blogga .... *suck*

 

Charity Auction

Iron Maiden drar igång en välgörenhetsauktion imorgon den 24:e Maj och den pågår i tre dagar, tänk om man hade rejält med pengar då skulle jag aldrig sluta bjuda på dessa två tingestar. Dom skulle hem till varje pris !

1) Rod's personalised platinum disc for Canadian sales of over 100,000 copies of ‘The Number Of The Beast’ - framed and ready to hang on your wall. This is the genuine original which was presented in Dec 1982, and was the band’s first (of many!) platinum albums in Canada.2) A Jackson Adrian Smith Signature SDX guitar. We will get this lovely guitar personally signed to the winning bidder (or to a person of the winner’s choosing) by the whole band.


Kapsyl på !

Ja det är svårt det där med känslor som Percy Nilegård skulle ha sagt det. Måndag igen och ännu ett konstanterande att helgerna går alldeles för fort. Flitens lampa har dock brunnit och jag har fått massor med nyttosaker gjort därhemma och det börjar bannemej arta sig rejält. Det har varit Kapsyl på men annars är det på västfronten intet nytt. Förresten så orerade jag på grimgoths blogg i Fredags så det bör ni absolut läsa om ni inte har gjort det. Tjoflöjt !


Malmsteen

Appropå kommande alster så håller Anders Tengner på att snickra på en biografi om Yngwie Malmsteen som kommer någon gång i höst...


"The Ultimate Unauthorized History Of The Beast"

I Juni (exakt datum är i skrivande stund inte klart) släpps en mustig bok om Iron Maiden och som det Iron Maiden fan jag är så sätter det igång en craving av rang !

"The Ultimate Unauthorized History Of The Beast"

The stories behind the band's formation, recordings, and tours, are complemented with more than 400 images, including live performance and candid off-stage photographs, as well as memorabilia, gig posters, T-shirts, backstage passes, buttons, and tickets. And with Derek Riggs (the man behind IRON MAIDEN's iconic mascot, Eddie) having created the book's exclusive cover art, this really is a must for any serious IRON MAIDEN collector.


"Bara blask"

Ja Bengt Fritihiofsson har inga höga tankar om rock/metal vinerna det är då ett som är säkert ..


Tankard

Jag kommer ihåg första gången jag hörde Tankard då var de "nått nytt" och på den tiden så skulle man lyssna på alla nya metalband så fort man fick chansen. Tankard blev aldrig någon favorit men allt eftersom åren gått så tycker jag ändå att deras Alcoholic Metal är ganska bra ändå. Varför jag orerar just om detta är för att jag i dagarna såg deras nya skivomslag samt titel på det nya albumet och då kunde jag inte sluta le... otroligt komiskt men är det bra ? Ja det får framtiden utvisa,den 27 Juli kommer vaxet i alla fall. "A girl called Cerveza"Sjuksäng

Har legat i sjuksäng.... är dock på benen igen.


Russian Roulette

Jahupp jag trodde att mitt planerade Fredagsinlägg skulle hamna på Grimgoths blogg idag men så blev icke fallet så då slänger jag in ett litet random och lagomt tråkigt inlägg här då istället. Helgen står framför dörren och den är väl mer eller mindre som ett oskrivet blad. Barnledig hela helgen så ikväll kommer det att höjas ett par bägare framför hockeyn när Svedala förhoppningsvis besegrar Ryssland med råge. På Lördag skall det åkas fyrhjuling samt grillas och på Söndag ska jag åka hem till min flickväns föräldrar och lära mig hur man gör ost. Kort sagt det ska bli en trevlig helg helt enkelt !
Going for broke, rock till you choke

Idag nöjer jag mig med att helt enkelt lägga ut en jävla bra låt.. har dock viss koppling till morgondagens inlägg som kommer att dyka upp på en annan blogg.Sommarens festivaler


Sweden rock 2012:
Ja nu laddas det runt om i landet inför Sweden rock 2012, det är som vanligt en imponerande line up och jag måste säga att King Diamond är den bokning som jag tycker slår mest.
Annat smått och gott förrutom headlinen i mitt tycke då är ju Gamma Ray, Exodus, Steel Panther, mfl. Men som vanligt när det vankas Sweden Rock så kommer jag inte att vara där i år heller dessvärre.
Men storsint som jag är så önskar jag er alla andra som ska dit en gudomlig och magisk festivalhelg.Get away rock festival 2012:

Asgrymt förra året med bra bokningar och ett väder som var sänt av gudarna, blir säker lika bra i år. Dock finner min åldrande lekamen inte så mycket i artistutbudet att bli euforisk över förrutom monsterbokningen Manowar förstås. Närmaste festivalen för mig men jag kommer inte att åka ner i år fast jag har semester då och allt.Skogsröjet 2012:

Min nya favoritfestival som bjöd på förra sommarens höjdpunkt W.A.S.P men som detta år inte lockar speciellt mycket. Alice Cooper och Testament är fina bokningar i mitt tycke men i övrigt så är det inte så mycket för undertecknad.
Summa summarum så står det klart att det i princip inte blir någon festival i år för mig. Men jag har levt hårt i två år och inte missat mycket förrutom Sweden rock så jag behöver nog ta ett sabbatsår från festivallivet. Alla festivalerhar ju sin charm och det är en fröjd att bara få gå och strosa runt på festivalområdena och bara läska sig och jag vet att jag kommer sakna det som tusan i år. Men nu har mycket pengar spenderats på annat så det får bli ett vilo-år helt enkelt. Jag ska ju på Wasp i S-vall den 12:e Oktober det får räcka. Farbror Ztizze är lite trött, Farbror Ztizze är lite sliten....


Hamsterhjul

Äta, jobba , sova, dö... En smärre depression har drabbat mig, får hoppas att den nya leksaken som skall hämtas i helgen kan pigga upp lite. Så här ser den ut.. förrutom att det är andra däck.RSS 2.0