BABYMETAL - HeadBanger

Gud välsigne denna dag som i folkmun kallas Fredag. Det är en fröjd för undertecknad som ska få vara ledig hela helgen även om vädret inte ser ut att bli det bästa. Ja som jag skrev i tidigare inlägg så kommer min döttrar och deras kusin i helgen och huset blir fullt av liv och rörelse igen vilket glädjer mig oerhört :). Appropå kids så kollade jag in gruppen Babymetal som är något Japanskt hopkok men jag är skeptisk till hela grejen, kommersiellt jippo skulle jag nog närmast kalla det. Men här ska inte jag sitta och leka besserwisser och messerschmidt ni får lyssna själva och bestämma er om det är bra eller dåligt. Med dessa väl valda och kloka ord önskar jag eder alla en trevlig helg. Det blir "kapsyl på" i helgen och "Hej läskeblask" för mig men nästa helg ska semestern firas in rejält men det är ju som sagt en vecka kvar dit.







Korsfarare

Har gjort min första gästbloggning och den hittar ni hos min broder Micke. Annars är det på västfronten intet nytt, jobbar mest hela tiden som vanligt. Snart är helgen här i alla fall och den är i sanning sjuuuuukt efterlängtad med tanke på att man jobbade hela midsommarhelgen. Planen är att bara vara hemma eftersom kidsen kommer och deras kusin. ja det var väl allt för denna gång, slänger in en redig stänkarbit också som jag förresten tillägnar Micke dagen till ära.


Saxon - Crusader



Dragnaglar och kalla

Ja inte mycket att skriva mer än att jag jobbar lite extra länge idag men är ledig imorgon för att sedan jobba Lördag och Söndag igen. Jag önskar eder alla en trevlig midsommar och "Kapsyl av"



I'm the living dead..

Ja jag skulle väl i princip kunna lägga in bilder på trötta gubbar varje dag tills semestern men så tråkig ska jag inte vara. Måndagen är här och den kommer med vemod och ångest, känns så tjatigt att gå i på en ny vecka när man vet att man ska jobba helgen som kommer också. Jag kommer nog aldrig att vänja mig vid det när jag tänker efter.

Om Grimgoth läser det här så är det tamejfan helt omöjligt att lämna en kommentar på din blogg så jag får väl hälsa till dig via min egen blogg istället. Avslutar dagens inlägg med en svårmodig låt. Paul DiAnno - The Living Dead



Couchpotato

trött, matt, däven, slö, gäspig, utmattad, utarbetad, kraftlös, slut, färdig, utpumpad.... Nu får man betala för all övertid man jobbat det senaste halvåret. Räknar varje minut till semestern och konstaterar att den är alldeles för långt bort. Många veckor kvar samt att jag jobbar hela midsommarhelgen = Surt.


Men idag ska jag inte gnälla eftersom Fredagen är här och jag är ledig i helgen. Ikväll spelar H.E.A.T och BloodBound i våran lilla stad men jag ämnar stupa på soffan när jag kommer hem från jobbet och ev kolla på Sverige - England. Konstaterar att detta inlägg blev lika tråkigt som jag känner mig. Jag rundar av med en glad låt istället Iron Maiden - Sheriff of Huddersfield



Impaler

Slänger in en sjukt galet bra låt som dagens inlägg. Paul DiAnno - Impaler

"Out on the streets a sound like thunder
Shakes the foundations, lightning in the air
Like metal on metal is grinding
Piercing the sound, your mind begins to tear"



FC Maiden

Ja det är svårt att undgå att fotbolls em pågår för fullt, undertecknad är inte så intresserad men jag kollade på Sveriges match mot Ukraina och det var ju ingen munter upplevelse. På Fredag är det England som står för motståndet och med tanke på hur Sverige spelade sist så torde det bli en ganska enkel match för England .... Men jag hoppas verkligen att jag har fel. På tal om fotboll så har Iron Maiden flera stycken olika modeller på fotbolls-tirsor för den intresserade och FC Maiden är i sanning ett lag jag håller på. UP THE IRONS !



Björnfrossa

Har skrattat så magen värker åt björndramat i Hälsingland ... "Men spring då förhelvete, gubbjävel !!"  Klicka på bilden och avnjut ett glesbygdsdrama av rang.


Vin, snus & bärs

Efter regn kommer solsken och efter att man har sitt eget vin och snus så fixar man sitt eget öl. Ja i alla fall om man heter Motörhead. Säljs endast i helflak om 24 flaskor och priset är satt till 19:90 flarran. Jag ska testa en låda på semestern men det är långt dit...



Freaky Friday

Äntligen helg !! Undrar hur många gånger jag har börjat alla mina Fredagsinlägg med just "Äntligen helg" eller "Äntligen Fredag" ? Hur som helst så är det så jag känner jag är trött efter en veckas arbete och helgen känns som en liten julafton varje gång den står för dörren, ja inte de helger jag jobbar förstås för dessa är enkom ett aber. Men nu står en ledig och barnfri helg framför dörren och imorgon ska jag på ett hårdrocksevenmang och avnjuta live-musik med min sambo. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och slänga på lite Lammracks på grillen och ta några kalla, vädret är guld och ölen står på kylning. Det enda som slår det är väl att vara på Sweden rock men där är jag ju som sagt inte..... Ha en grym helg




Jesse Blaze Snider

Äpplet faller inte långt från trädet och i dagarna har Dee Sniders son släppt en singel med det fantasifulla namnet "Twisted". Låter väl inte ens hälften så bra som sin fars band Twisted Sister enligt mig, men så har jag fastnat i "classic metal" träsket rejält också. Provlyssna själv här om ni är nyfikna.



Aftonbladet Hårdrock

Det glädjer mig oerhört att Aftonbladet Hårdrock är tillbaka ... Senaste numret är införskaffat och genomplöjt jag ger den 5 plus +++++



6 Juni

Exakt 788,6 km härifrån typ 8 tim och 20 min körtid med bil så drar Sweden rock igång idag. Som precis alla år tidigare så är jag inte där, jag jobbar som vanligt. Har precis plöjt några bloggar som jag följer och det är typ "Nu drar vi" & "Packning inför Sweden rock" som dominerar senaste inläggen. Det hade i sanning varit förbannat roligt att få vara på Sweden rock istället för att sitta på jobbet men jag är inte i den sitsen att jag kan välja så jag får glädjas med alla som har släpat sig dit. Nationaldag är det också idag så jag slänger in nationalsången med Sabaton från sweden rock festival anno 2009 som dagens bit. I övrigt så ska jag på födelsedagskalas efter jobbet ikväll och det är väl det mest spännande som händer mig denna dag... All i can say is that my life is pretty plain... Ha det gött därute. Rock on !


Pekbok för framtida rockers !

Världens första heavy metal-pekbok!

En exposé över metalvärldens omistliga signum. På femton rockiga uppslag presenteras alla klassiska metalbegrepp med tillhörande illustrationer. Kort sagt: en nit- och läderinbunden skrattfest!





Full Pull

Lagomt till semestern närmare bestämt den 14 Juli så släpper Bullet sin nya singel Full Pull, deras kommande album som har samma titel släpps den 14 September. Bullet är grymma så det här kommer bli ett bra vax det känner jag på mig.



RSS 2.0