Soundtrack of my life...

Eller "Monday bloody Monday" skulle man just nu kunna säga. Har släpat mitt beniga arsle till och från kneget samt gått ut på lunchen och dragit en deg/tattarmacka och nu är soffan det enda som hägrar. Med andra ord jag är ett slitet as. Men det gör inget att jag rasslar omkring och är svag efter helgens betraktelser och utsvävningar eftersom det var en helt jäkla otrolig och rolig helg. Jag orkar inte gå in på detaljer men eftersom jag tycker om att sätta soundtrack på mitt liv så finns det två låtar som kan sammanfatta min helg. Tack alla glada människor för att ni finns och nu klämmer vi allihopa och sjunger:


I'm going to Kansas City, Kansas City here I come
I'm going to Kansas City, Kansas City here I come
They got a crazy way of loving there
And I'm gonna get me some....


tätt följd av

De e ett jävla tjatande om alkohol, dom säger att de e nåt som vi inte tål
men brännvin de nyttigt som själve fan, jajemen...
Fryntliga Fredag !

Äntligen Fredag , lönen är kommen hopptrallalallalaaa, räkningarna betalda och helgen är som ett oskrivet blad "Då skolen i fröjdas" som min broder Belsebubby skulle ha uttryckt det. Men "passa er för
grådvärgar ,vildvittror och Tequila
" som min broder HeavyBeat skulle ha sagt det. Egentligen skulle jag behövt vara hemma hela helgen och tagit tag i det som fick vänta när ryggen vek in, men jag känner redan nu en viss rastlöshet. Känner jag mig själv rätt så blir det äventyr i helgen men just nu vet jag inte vart det bär. Hoppas ni alla får en grym helg !.I'm a wild child, come and love me, i want yoooooou !!Up the Irons !

Någon är numera ny ägare av en Japansk Iron Maiden EP "2 Minutes To Midnight". Den såldes nyligen på eBay för 3350 dollar. Ep'n var enligt uppgift utgiven som en "särskild DJ kopia" och anses av samlare vara ett av de mest sällsynta Maidenvaxen genom tiderna. Denna tingest som såldes sägs vara en av endast fem Japanska vinyl promos, så om du har en av de andra fyra så sitter du på en guldgruva... Up the Irons !
Yngwie Malmsteen

Fan va helgerna går fort :( Men jag ska i sanning icke klaga ty jag har haft en sådan sjukt rolig helg att hälften hade varit nog. Låg som en sinka på soffan igår och inväntade kvällens höjdpunkt, nämligen Yngwie Malmsteen hos Moraeus och man blir dock aldrig besviken på den mannen. Jävlar va karln kan spela, jag får fanimej gåshud över hela min läskiga lekamen. Det är en ära för mig att ha fått skakat hand med honom en gång i mitten på 90 talet.


Firmafest

Ohoj seglarvänner !. Det är i sanning en medioker och näst intill bedrövlig uppdatering på denna så kallade hårdrocksblogg. Den här veckan har jag och min onda rygg samt två kollegor haft fullt upp med att knyta ihop säcken för firamfesten som kommer gå av staplen ikväll. Vi kommer att köra ett gammalt hederligt koncept som vi vet håller, nämligen en rejäl kräftskiva. Alla ska göra sin egen kräfthatt och jag har på känn att min kommer hamna högt på själva röstingen om bästa kreation. På Lördag är jag bjuden på en annan fest dock blir det inte kräftor utan tacos på menyn där, så när jag vaknar på Lördagförmiddag och känner mig gammal och klen så är det ingen idé att känna efter för mycket eftersom jag ska på't igen. Söndag kommer tillbringas horisontalt på soffan med hämtpizza, chips och 4 liter coca-cola.. Ha en grym helg ni också vad ni nu hittar på. Im a rebel..Alive

Krossade ju ryggen i Onsdags (igen!!) men den här gången behövdes ingen ambulans tack & lov. Nåväl nog om självömkan, idag har jag varit filosofisk och djup i min ensamhet ja man skulle kunna säga att jag har varit "svår". Men jag har varit "svår" på ett bra sätt, rannsakat mig själv kan man säga och jag är nöjd med min självterapi. I alla fall så rasslade jag igång två live-vax ikväll som jag lyssnade non stop på, det första är det lysande vaxet "live after death" med husgudarna Iron Maiden. Det kan närmast liknas som en religiös upplevelse näst efter att se dom live på riktigt förstås och när den var slut så kände jag att "Jag vill höra nått mer bra". Valet föll givetvis på AC/DC Live, en fullkomligt lysande produktion och det är sannerligen "top notch" set-list på den skivan. Visserligen har jag en färsk konserthelg bakom mig men jag känner ändå en slags vemod över att det är långt till nästa års säsong med festivaler och konserter, det är ju trots allt på sommaren som allt bra skit händer. Vintern får tillbringas framför live-dvd:er och prat om höjdpunkter från sommaren som har varit.

I väntan på nästa sommar rekomenderar Dr Ztizze b.l.a dessa alster...

U.D.O Sundsvall 2011

Efter sju svåra sorger och tio bedrövelser kommer här en liten sammanfattning ......

Rejält överladdad samt styrkt av halva förrådet av X2000-bistrons Mariestads export så anlände vi till Sundsvall i Lördags. Utan några som helst problem så hittade vi direkt till hotellet och där gjorde vi oss hemtama samt knäckte en av de medhavda bärsen på rummet. Nu började hungern riva och endast två tvärgator ner från hotellet så radade krogar,pubar och restauranter upp sig likt ett pärlband i babylons hängande trädgårdar och det var bara att vraka och välja. Valet föll på American Pan-Pizza eftersom det är så usel kvalitet på dessa i våran egna lilla lortkommun så då passade vi på att få "the real stuff". Dessa gobitar sköljdes ner med ett par Budweiser kvällen till ära, blaskigt men stabilt öl och som följde det amerikanska temat på vår måltid. Nåväl sedan gick vi tillbaka till hotellet och för att göra en lång historia kort så efter pub-besök, jack-daniels på rummet, snabbt stopp på ok-q8 osv, osv så stegade vi in på Avenyn för att avnjuta det som vi var där för: Metal.


Vi såg band som vi inte kommer ihåg namnen på , rockade till Sister Sin, fyllde på vätskebalansen rejält i någon av alla dessa barer som fanns både här och där innan det var dags för U.D.O. Vi tog plats längst fram "of course!" och sedan drog det igång, märklig känsla att stå så nära en idol och att skaka hand med honom mellan låtarna. Sönderkrossad av publiktrycket så fick jag ge upp efter "Princess of the dawn" om jag överhuvudtaget skulle komma hem med bröstkorgen intakt så jag förpassade mig bort ifrån främre rad till en liten lugnare plats därbak. 


Tiden går fort när man har roligt ut, har ingen aning vilken tid jag rasslade hem till Hotellet och halkade runt i spilld grogg på rummet innan jag slutligen stöp i säng alldeles för tidigt. Men i helhet så får U.D.O-spelningen inte mindre än FEM ztizzar, för får man skaka hand med en legend så är det nått man aldrig komemr glömma"..... I'm A Rebel ! Over and out !


Joo-Di-Å

Snart kliver jag på tåget till Sundsvall för lite kvalitativ hårdrock och en trevlig hotellvistelse. Såg en ganska färsk intevju på tuben med Dirken som jag har så otroligt roligt åt just nu. U.D.O spelade visst i Finland i veckan som var och den här intervjun är gjord efter en spelning av kaaostv. Kolla på deras miner när reportern kallar Udo för U.D.O hela tiden (uttalas Joo-di-å ) HA HA HA HARev Raptor

Det börjar så sakteliga närma sig Lördag och med risk för att vara tjatig så ser jag verkligen fram emot att röja loss til U.D.O. Sitter och lyssnar in mig på U.D.O's senaste skapelse Rev Raptor och den är väl "sådär" tycker jag. Varken bra eller dålig kan man säga. Annars så rullar livet på i samma vardagliga lunk som vanligt....Aiming high !

Jag ångar på i full fart fram i livet men jag kommer liksom ingen vart :) Varför är det så ?! Kanske har jag siktet för högt ?. Hur som helst så ska jag svepa av den här arbetsveckan för till helgen ska det röckas och röllas i Sundsvall. Det kommer göra mig otroligt gott, miljöombyte, trevligt folk och lite redig hårdrock brukar ju pigga upp. Vad passar väl bättre efter detta kryptiska inlägg än att avrunda med Accepts helt underbara bit "Aiming High" från det minst lika underbara vaxet "Russian Roulette".


And i'm moving on and on
'cause my life is on the run
Now i feel the need to try
Oh yeah,- i'm aiming high...Kapsyl av !!


Det är ju Lördag och jag jobbar inte. Skål tamejfan !!
McBrain

Premier har i samarbete med Iron Maidens trumslagare Nicko McBrain lanserat trumsetet "Spirit Of Maiden". Sedan 1993 har förhållandet mellan McBrain och Premier resulterat i en serie trumset som skapats för att stödja IRON MAIDENS världs-turnéer. Detta nya kit är den första produkten från Premier som erbjuder fans ett prisvärt trumset officiellt licensierat av Iron Maiden. Konstverket skildrar bandets maskot Eddie från "Piece of Mind" vaxet - det första Maiden vaxet med McBrain på trummor. Detta fantastiska trumset tillverkas i samma anläggning som tillverkar Nicko's personliga turné kit. Varje trumma har ett silverpräglat IRON MAIDEN badge, medans bastrumman har Premierlogotypen i Maidens teckensnitt. Asflott om ni frågar undertecknad. Vad kostar sig ?
RSS 2.0