Laugh 'n' A ½

Jag slösar så in i helvete med energi på fel saker just nu. Vill bara meddela att det är slut på det nu och bjucka på helgens melodi med D-A-D... Det rimmade :-) Rocka hårt och ha en fortsatt trevlig helg !!


Time Out !!

Shed a tear 'cause I'm missin' you I'm still alright to smile Girl, I think about you every day now Was a time when I wasn't sure But you set my mind at ease There is no doubt You're in my heart now.....


Iron Maiden - The Nomad

Visste ni förresten att det bara tar två dagar för ungarna att förvandla huset till ett Polskt bärplockarläger ? Alltså det är kläder och grejer tamejfan överallt. Men nu har jag iaf lyckats få dom att hålla sitt Nomadliv på övervåningen så jag slipper trampa runt och riskera att bryta lårbenshalsen när jag ska ta mig från kök till vardagsrum på nedre plan. Men som den ömma fader jag är så har jag mer tålamod nu när jag bara har dom varannan vecka och eftersom jag jobbar slav-mässiga tider så träffar jag dom bara två timmar vissa dagar och det liknar ju skit så det bara osar om det. Så den här "biten" tillägnar jag mina ungar som lever efter den fina parollen "ej vän av ordning"


Overturner ... Flashback what a feeling !

Jag har ju orerat en hel del om förra Fredagens spelning. Folk har ringt, mailat och annonserat i lokaltidingen om hur det var. Nu har jag som är ej vän med facebook nåtts om nyheten att det finns ju både bilder och filmer från spektaklet.... så här kommer korten på bordet. Roligare än såhär blev det inte...men fan va kul det var !!! Overturner Rocks...


Sleeping My Day Away

Good evening HardRock Lovers ! Ja då har man gjort helg , ledig imorgon ja i alla fall från det vanliga jobbet. Men här hoppar inga halta löss som flickan sa, har typ miljoner grejer att göra imorgon som jag så länge har skjutit upp. Men i övrigt så kan jag bara meddela att det är roligt att var mig just nu. Jag skrev ju i Fredagsinlägget att jag inte mått så bra på länge och som ett brev på posten så blev Fredagen ett datum att komma ihåg för efter Fredagen så mår jag ännu bättre.... Då frågar ni naturligtvis varför ? Vadan denna muntra och ystra bloggare ? Vad hände egentligen på Fredagen ? .... Men jag säger som Karl Gehrard vilken kanske många av er inte ens vet vem det är . - "Jag ler i mjugg". Nu sitter jag och lyssnar på lite gammal hederlig D-A-D. ROCK ON !!


Southport Rocks !!!!

Den vane läsaren har säkert noterat att uppdateringen av denna eminenta hårdrocksblogg är ohyggligt ryckig och lite lätt instabil. Ena veckan är det ett inlägg varje dag och den andra så händer det ingenting. Men nu är det dags för ett inlägg igen och först och främsta vill jag rikta ett tack till publiken som vi hade i Fredags ni var grymma så inihelvete. När publiken överröstar scenljudet i refrängerna så vet att man att det är rejält folk som håller hov framför scen. Giget var grymt, kan vara ett av dom 5 rockigaste vi gjort enligt undertecknad. Setlistan var en vinnare av rang och alla var nöjda. Det var inte bara roligt att rocka skiten ur sig på scen utan det var även magiskt efteråt... riktigt magiskt. Slänger in de två extranummren vi bjuckade på och läskar mig på Fredagen som var... ROCK ON !!
You Got Another Thing Coming !Äntligen Fredag, humöret är på topp, jag mår bättre än jag gjort på år och dar
. fy satan i gatan va skönt och ikväll ska det röckas ordentligt. Jag är tamejfan både laddad och peppad inför kvällens spelning, det var ett tag sedan vi luftade den här orkestern eftersom den numera legendariske Fat Zid "currently is traveling the seven seas in search for glory ,wealth and some really cold ones" men ikväll är det dags att spela upp till dans igen. Vi kommer naturligtvis i gammal fin anda öppna med Judas Priest vilken låt är i skrivande stund också klart men jag väljer att inte yppa det utan låta det bli en glad överraskning. Av rubriken på inlägget att döma så kommer naturligtvis "You Got Another Thing Comin" att spelas också, skam vore det annars som flickan sa. Till er alla som inte kommer och rockar hårt med mig ikväll vill jag önska eder alla en bekväm helg och eftersom det är Fredag så bjuckar jag på en inspelning från Krita-perioden med Overturner - You Got Another Thing Comin.Balls To The Wall

En personlig favorit ur setlistan är naturligtvis denna underbara låt med Accept, riffet i början är tamejfan bara det värt en stående ovation. Jag har ju i ett tidigare inlägg utnämnr Accept till "The Riffmeisters" och denna låt är minsann inget undantag. Någonstans mitt i setlistan kommer denna tokstänkare till hårdrockslåt och jag längtar redan till East Hill och Henry Hellraiser startar upp riffet någongång runt midnatt imorgonkväll... "Lets plug a bomb i everyones ass"


Iron Maiden & Guns N Roses

Nyss hemkommen från genrep med OVERTURNER och jag läre börja pytsa ut låtarna på våran setlist i rask takt om jag överhuvudtaget ska hinna med hela setlistan innan Fredag, fast jag kanske sparar några guldkorn som en överraskning då jag vet att vissa som läser den här så kallade hårdrocksbloggen ska dit och beskåda spektaklet. Men vad törstar en ölstinn publik efter förrutom öl och grogg då vi ställer upp startfemman med tvenne Gibson Les Paul Classic med tillhörande Marshallförstärkare ,en mullrande basrigg och Tad Morose gamla trumset efter kan man fråga ? Jo naturligtvis Iron Maiden och Guns N Roses. Vi kommer att leverera tvenne bitar av varje grupp och det är The Trooper och Run To The Hills med Iron Maiden och Sweet Child O mine och Paradise City med Guns N Roses. Vi har spelat dom många gånger förr och dessa bitar är helt enkelt omöjliga att ta ur setlistan.... Publikum krävfa dessa bitar !!!
Saxon - 747 (Strangers in the night)

Det ska bli ett sant nöje att få spela den här låten på Fredag och då givetvis med sommarens Saxon-spelning på Rockweekend i färskt minne. Saxon levererade i sommras och vi ska bannemej inte göra någon besviken när vi som låtnummer fyra i set-listan bränner av 747 (Strangers in the night) med "SÄX'N" som Henry Hellraiser skulle ha uttryckt det.


Bark at the moon , Crazy Train

Uppdateringen på denna blogg suger just nu men nu ska det bli ändring på det... över till inlägget...Vad vore väl en spelning med ett hårdrockscoverband om man inte bjuckade på minst tvenne bitar av den gamle legenden och tillika ikonen Ozzy Osbourne ? Inte speciellt rekordeligt om ni frågar mig, därför kommer vi till plats sex och sju i serien Set-list den 15/10. Den vane läsaren har redan märkt att jag hoppar helt "random" och måfå mellan platserna men detta är noga uträknat av undertecknad. ALL ABOARD !!! HA HA HA HA....
I Wanna Be Somebody !

Som vanligt så tittar jag in med ett litet inlägg när det nalkas Lördagsmys och helgens avslappnade tempo har kopplat sitt grepp om undertecknad bloggare. Sitter och lyssnar igenom låtarna som vi ska spela den 15:e Oktober på stadens stadshotell med bandet OVERTURNER och det är i sanning idel guldkorn som ska brännas av i ett rasande tempo. Att spela hårdrockscovers är tamejfan det roligaste som finns, det är sjukt vad man kan få ett stäle att lyfta med ett par hårdrocksklassiker. Denna Lördag så får det bli W.A.S.P - I Wanna Be Somebody som för övrigt är låt nummer 9 på våran set-list. Hela set-listan komer jag lägga ut när det närmar sig datumet för spelningen, men än så länge så har jag bara avslöjat tvenne låtar. Så med W.A.S.P så vill jag önska er alla en fortsatt trevlig Lördag. ... ROCK ON !!


RSS 2.0