Slayer - South Of Heaven

Hola Hombres ! Fanskapet är tillbaka på bloggarenan en sväng, har haft sjuuuuuuuukt mycket att göra den här veckan vilket idag resulterade i hjärtklappning och näsblod men vila får man göra någon annan gång. Sitter faktiskt och tar det lugnt nu och avnjuter en kall i all enkelhet och låter hörselgångarna exponeras av Slayer och alla deras fantastiska kompositioner. Det är fan i mej svårt att välja vilken som är Slayers bästa låt eftersom det är lika med Iron Maiden d.v.s helt omöjligt. Men jag håller South Of Heaven högt på topp 5 listan över Slayers låtar och den får bli dagens melodi. Förresten från det ena till det andra var det någon som såg dokumentären om Anvil i veckan ?? ....Otroligt fascinerande var den iaf...


Kommentarer
Postat av: Fred

Oj, bra grejer! Mycket svårt att säga men om jag skulle säga några så skulle det bli: Angel of death, Dead skin mask, Seasons in the Abyss, Hallowed Point... Ja, listan kan göras lång!

2010-11-18 @ 23:16:55
URL: http://woodsmanfred.blogspot.com/
Postat av: Fredrik

Lite Slayer är ju aldrig fel! \m/



Såg större delen av Anvil dokumentären, men jag klarade inte av att se det till slutet, det var lite för tragiskt och snudd på patetiskt. 50+ och "rockstar wannabee". Dock intressant till att börja med.

2010-11-19 @ 16:12:22
URL: http://kreem.blogg.se/
Postat av: Derru...

Det låter som en hektisk vecka!

Härligt med lite slayer! \m/ :)

2010-11-19 @ 19:32:34
URL: http://web.me.com/alteaspjuth
Postat av: Micke

Tittar bara in och önskar en riktigt bra helg!!! :-)

Jepp, jag hann först. ;-)

2010-11-19 @ 19:49:02
URL: http://loveliferock.blogg.se/
Postat av: Morwen

Anvil ja. Tragiskt faktiskt. Att man inte inser, i den åldern efter så många år, att man får ta en vanliga jobb och betala sina räkningar, och pyssla med musiken vid sidan av om man inte har ekonomin till att göra det på heltid.

2010-12-08 @ 17:49:42
URL: http://screamwithme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0