Vecka 11: Rocks - Aerosmith

Snacket har gått på forum världen över. I såväl slott som koja har frågeställningen diskuterats. Rykten har cirkulerat på marknader, barer, basarer och offentliga platser runtom vår glob.

 

Vilket vax blir det den här veckan??

 

Icke längre skall skribent BelseBubby hålla Eder på halster utan här kommer svaret:

 

Året 1976 e.kr. så kom det sig att ett svänggäng från Boston i Amerikas Förenta Stater svarvade ihop samt släppte en ytterligt kompetent och sympatisk platta. Kvintetten i fråga kallade sig Aerosmith och alstret gick under namnet Rocks.

 

Året innan utkom deras genombrottsvax Toys In The Attic med hits som Walk This Way och Sweet Emotion, men enligt undertecknads ödmjuka åsikt är uppföljaren Rocks stråt vassare. Den innehåller visserligen inte de brottarhittar föregångaren stoltserar med, men är i jämförelse en mycket jämnare platta totalt i avsaknad av utfyllnadsspår.

 

Back In The Saddle och Last Child valdes som singelspår och nådde tjänliga framgångar på Billboardlistan. Skivan nådde 3:e platsen på albumlistan och solen sken, drogerna flödade och Aerosmith rockade hårt.

 

Personliga favoritspår är den blytunga Nobodys Fault, den trallvänliga Sick As A Dog samt partyrockeriet Lick And A Promise framkallar.

 

Det är ju inte bara lilla jag som hyser varma känslor för Rocks utan självaste Slash ser den som ”skivan som förändrade mitt liv” och salige Kurt Cobain höll den som ett av sina favoritvax.

 

Gör nu som herrar BelseBubby, Slash och Cobain och fäst hörselnerven på sagda produktion en skvätt och bara njut!

 


Kommentarer
Postat av: stinis

HAha ne du inte alls konstig =) tycker bara dom smakar godis =D

2010-03-17 @ 11:07:38
URL: http://swepp.blogg.se/
Postat av: The Twilight Series

Hejhej!

Vi driver bloggen som handlar om Twilight!

Kika in och lägg gärna till oss på Bloglovin!!



ha en fortsatt bra dag!

kram

TTS

2010-03-18 @ 15:03:09
URL: http://thetwilightseries.blogg.se/
Postat av: Carolina [fotograf]

Haha, i min blogg behövs alla sorters människor :)



Dagens fråga: Vad gör du helst på din lugna mysdag? Alla tips och idéer är välkomna ♥ ♥ ♥

2010-03-18 @ 15:27:08
URL: http://caroflina.blogg.se/
Postat av: Georg Hendrix

"Den innehåller visserligen inte de brottarhittar föregångaren stoltserar med, men är i jämförelse en mycket jämnare platta totalt i avsaknad av utfyllnadsspår."



- Där kan jag inte hålla med dig även om jag också håller "Rocks" högre! Toys in the Attic är mer varierad musikaliskt och efter lyssnat på alla låtar många gånger måste jag säga att den håller en riktigt hög standard. Låtar som "Round and Round", "Adams Apple", "Uncle Salty" är inte lika direkta hits som Sweet Emotion eller Walk This Way, men de är originella och håller för många, många lyssningar.



Aerosmith var senare än Led Zeppelin, Black Sabbath, Deep Purple och många av de andra storheterna, men på många sätt tycker jag de hålller samma klass!

2010-12-30 @ 09:32:41
URL: http://georg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0