Lynyrd Skynyrd & Bret Michaels

I brist på annat att orera om så står det klart att de gamla slitvargarna Lynyrd Skynyrd slår sina påsar ihop med Poison sångaren Bret Michaels och åker ut på en sommarturné i sommar. Just i skrivande stund är det bara datum i USA bokade och om de kommer att åka utanför Amerikas gränser förtäljer icke historien.

 

Men dessa ystra herrar verkar bara ha superlativ att ösa över varandra och enligt Skynyrd-sångaren Johnny Van Zant så har bandet varit ”tjenis” med Bret väldigt länge och är glad att de äntligen ska ge sig ut på turné tillsammans.

 

Bret Michaels själv svarar med att säga att Lynyrd Skynyrd är ett utav hans favorit band och han är hedrad att han har blivit tillfrågad att följa med på turné. Bret kommer naturligtvis att bjuda på Poisons greatest hits tillsammans med några av sina solostänkare.

 

Ja det blir nog bra det här som flickan sa innan hon sket ner vasken. Lättsamt, lättlyssnat och med tanken att det ska bli en folkfest med glädje och en stor dos rock n roll eller som det sammanfattas på utrikiska ” The Lynyrd Skynyrd tour will be a summer concert celebration of awesome music, amazing fans and most important a kick ass night of rock n roll”


Kommentarer
Postat av: Pink Guerilla

Good news! Och det är inte som om jag skulle banga på Bret, trots att han blivit till åren;)



Sv: Haha ett väldigt efterlevnadsvärt ordspråk om du frågar mig;)

2010-03-23 @ 21:14:42
URL: http://pinkguerilla.blogspot.com/
Postat av: Lola May

Bret är med i Celebrity Apprentice, skit kul! :)

2010-04-02 @ 21:03:19
URL: http://lolamay.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0