Less Cowbell, Please...

Ta en gigantisk baksmälla, toppa med en stor portion ångest, lägg på en huvudvärk värdig att klassas som svår migrän. Blanda dessa ingredienser i en 34 årig ztizzebloggare och stoppa sedan in honom i en kall replokal en Söndagkväll. Häng på honom ett instrument och krydda med 18 stycken hårdrockslåtar. Vad får ni då ? Jo ett kronvrak av yppersta kvalitet, servera honom på en soffa och ni får garanterat en bild på hornhinnan som för evigt är förknippad med ordet ”tragisk”.

 

Men man lär så länge man lever och det är förmodligen inte sista gången som man kommer må sådär illa. Men varför blir man så svag vissa gånger och vissa gånger kliver man upp pigg som en liten nyponros och det finns inte ett spår av att man har suttit vaken lite för länge och grävt djupt i sin skivsamling. Och de där groggarna som man petar i sig medans man har nostalgiafton på nattkröken kan verkligen lämna olika symptom dagen efter.

 

Nåväl nog orerat om bakslag som man ändå någonstans vet att det komma om man inmundigar starka groggar alldeles för sent på natten. Man är gammal helt enkelt och står inte pall för dessa utsvävningar som förr i ungdomens år inte var några som helst problem. Nu är det Måndag och en ny vecka står för dörren och som det känns nu så kommer påskhelgen att gå i torrhetens och vilans tecken men det kan ju ändra sig det också.....

 


Kommentarer
Postat av: diagnosPTSD

God morgon =) Mår han bättre idag tro? skrattar

Har försökt skriva kommentarer här i snart 2 veckor, men inte lyckats...lugn, det är min data och inte din eller bloggsidan det är fel på :P

I förrgår firades min födelsedag och dagen innan det var även jag ut på krogen ;) Dansa, dansa, dansa, det är min grej...men då gäller det att det är en bra diskjockey och det var det inte den här gången vill jag lova. Nä, hualigen, där kan man snacka om VRAK!!

Ha en fantastisk vecka!

Kram!

2010-03-30 @ 09:53:49
URL: http://diagnospts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0