Effects, Layer, Animation....etc, etc

För den som surfat in på ztizzebloggen på Fredagar så har här oftast funnits alkoholromantiska helghälsningar och en glad ton på både bilder och text. Det har även med stora bokstäver önskats ”trevlig helg” i både rubrik och avslutning, många har även fått en liten helghälsning på sina egna bloggar. Denna Fredag så kommer det inte att vara någon fryntlig underton på inlägget och då av den enkla anledning att undertecknad bloggare inte kommer att befinna sig i fryntligt tillstånd ikväll och kan då således inte hitta den rätta känslan för att göra ett sedvanligt Fredagsorerande.

 

Vadan denna svårmodighet på den annars så muntra och lättsamma ztizzebloggaren kanske en eller två frågar sig nu ? Jo den vanligtvis så oerhört lediga ztizze ska ikväll ägna sig åt grafiska studier samt bekanta sig med användarvänligheten i för honom ett alldeles oprövat datorprogram. Jag ska även någon gång under natten hämta en vinfryntlig tant som är ute och förlustar sig.

 

Men imorgon blir det minsann hadderajjan och klackarna i taket så det förslår, så för den intresserade kan det finnas stor risk att det imorgon på samma plats och ställe ligger ett oerhört lättsamt ,smått underhållande, trevligt och avslappnat Lördagsinlägg...... Men som sagt inte idag.

 


Kommentarer
Postat av: Grimgoth

Vad är det för program du jobbar i där??



Trevlig Söndag!

2010-03-14 @ 13:01:54
URL: http://grimgoth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0